Schoonhoven JO19-1

Hoofdklasse B

3 oktober 2020 14:30

Opstelling Schoonhoven JO19-1

Vanaf minuut 1 werden we onder druk gezet door Woerden, met snel combinatie voetbal wisten ze tot de 16 te komen maar echte goeie kansen bleven uit. Het duurde tot de 30e minuut toen Woerden er goed uit kwam en hard inschoot 1-0 . In de 1e helft kwamen wij er niet tot nauwelijks gevaarlijk uit maar bij een van de zeldzame corners was het Pim die de 1-1 binnen kopte. na de rust het zelfde spelbeeld, een beter voetballend woerden wat in de 52 minuut op 2-1 kwam en wederom kwamen wij terug in de wedstrijd, het was onze keeper Stefan die voor een assist zorgde waaruit Anas de 2-2 binnen schoot. Die heb je toch maar mooi op je naam staan, Steef! Nog geen 3 minuten later kwam Woerden weer op voorsprong 3-2 en wij gingen achterin 1 op 1 spelen hoopende op het PIM-effect maar het was wederom Woerden die de 4-2 binnen schoot. Hard gewerkt maar drijfnat en met 0 punten terug naar Schoonhoven. Chiel dank voor het mee gaan en voor je inzet.