10 oktober 2020 11:00

opmerkingen

Karsten speelt de 1e 30 minuten, hierna zal hij meegaan met 17-1.

Opstelling

Vandaag speelden we thuis tegen Esto 19-1. Na een rommelige voorbereiding door corona, laatkomers en toch te geblesserde (Pim H) begonnen we niet goed. Breedte passes die niet aankwamen, slechte bal aannames en teveel de diepte gezocht kwamen we niet in ons spel. Hierbij ook nog eens een vroege achterstand en daarna nog eens de 0-2 om de oren.  Na een half uur met de wissel van Anas voor Karsten( Karsten bedankt) gingen we naar een 4-3-3 om meer druk voorin te krijgen en meer ondersteuning voor Ibi. Bij de eerste de beste aanval via links kwam Ibi er goed doorheen en kon Justin de voorzet binnen werken. Helaas was dit geen kantpunt voor ons en na een corner kon iemand vogelvrij de bal intikken nadat deze op de paal was beland. Met rust 1-3 achter. Daar was alles mee gezegd.

2e helft hoopten we op een opleving zoals maandag tegen Oudewater maar helaas zat het er vandaag niet in. Na de volgende wissel van Mateo voor Dahir probeerde we meer diepgang te creeren maar eerlijkheid was dat Esto een stuk volwassener speelden. Na een goede combinatie scoorde ze de 1-4.  Hierna scoorde Ibi na een fraaie solo vanaf links de 2-4. Maar bij ons was de pijp leeg. Esto scoorde nog 2x keer en hiermee bepaalde Esto de uitslag op 2-6.