We mogen weer!! - Schoonhoven

We mogen weer!!

Schoonhoven WF - L'Orange

8 - 8

Schoonhoven WF -Les Bleus

Datum

19 mei 2021 10:00

Accommodatie

Onbekend

Wat een start was het vandaag op de 19e mei, zolang naar uitgekeken. Het mocht weer en wat was ik blij dat óók de pretparken open mochten, want voor de mensen die dit hebben moeten missen, wat een pret hadden we weer vandaag zeg! In onze hoofden was er niks veranderd in het afgelopen jaar, maar fysiek was er toch wel enig verschil merkbaar, maar het spelletje bracht weer de nodige gezelligheid en sfeer.

Het was onze Jaap die bij een aanval gedacht zou hebben.. "ik kan het best alleen", sloeg slalommend langs een aantal verdedigers om vervolgens ook zelf gelijk maar het doelpunt te scoren. Het zal door de Red Bull gekomen zijn om zo'n gevleugelde aanval te mogen maken en dat met die snelheid....maar Jaap hij zat er fraai in! Ons eerste partijtje werd vroegtijdig beëindigd, dreigende donkere wolken verschenen boven onze hoofden en door blessureleed werd besloten dat het voor ons eerste potje prima was.

Ik zelf ga het nog één partijtje aanzien hoor, dan beslis ik of ik terug moet voor een correctie na m'n heupoperatie, er zit iets scheef leek het wel! Het zou best kunnen zag ik, amper 50 cm van het doel en dan nog over knallen. Maar uiteindelijk werd er, voor de zoveelste keer gelijk gespeeld en was het Le Bleu-Orange in 8-8 geëindigd. Vervolg volgende week dan maar, ik hoorde bij vertrek nog zeggen "tot volgende week en hou 't gezond", daar sluit ik nu dan ook mee af.

Jan Molenaar

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!