VVS 2 winnaar bekercompetitie

2871AX
SCHOONHOVEN
tel. 0182-382778

VVS 2 is door een overwinning op De Jonge Spartaan 2 uit Middelharnis de winnaar geworden van de bekercompetitie. In een sportieve wedstrijd wist VVS 2 vooral in de eerste helft het verschil uit te drukken. Na een 2-0 voorsprong bij rust en een gelijkspel in het tweede deel werd de eindstand bepaald op een 3-1- overwinning voor VVS 2.

Reeds in de tweede minuut trof Redouan Adoudy doel door uit een bijna onmogelijke hoek diagonaal hard en hoog binnen te schieten. Een goede start, maar VVS2 kon de goede start niet doortrekken in een vervolg van het eerste deel van de wedstrijd. De Jonge Spartaan speelde slim tussen de linies en daar had VVS 2 onvoldoende antwoord op. De spelers hadden moeite om de loomheid van zich af te schudden en een stapje extra te doen in de duels. Het was erg benauwd en warm op het kunstgrasveld, wellicht was dat de oorzaak. Steeds kwam VVS 2 een stapje te laat in de duels. Niet dat De Jonge Spartaan echt gevaarlijk werd, maar het had meer balbezit en VVS wachtte vooral af. In de omschakeling was VVS 2 gevaarlijk en na een goede dieptebal van Anouar Bojada wist Hamza Aït si M'Hand de 2-0 aan te tekenen. Dat was ook de ruststand.

In de tweede helft wist De Jonge Spartaan 2 direct te scoren. De verder goed keepende Jaysey van den Berg had geen antwoord op een mooie aanvallende actie waarmee de aansluitingstreffer een feit werd. VVS 2 had het even moeilijk maar echt gevaarlijk werd de tegenstander niet. In de 60e minuut wist Hamza na goed voorbereidend werk van Ryan van Nieuwkasteele de bevrijdende 3-1 van dichtbij in te tikken. In het vervolg van de wedstrijd zakte het tempo door het warme en benauwde weer. Veel gebeurde er niet meer en rustig werd de wedstrijd uitgespeeld.

VVS 2 heeft met drie klinkende overwinningen de bekercompetitie gewonnen en gaat door in de knock-out fase van het beker toernooi. Volgende week start de competitie met een thuiswedstrijd tegen VEP uit Woerden.