WF weer van start in nieuwe seizoen

Schoonhoven WF - L'Orange

12 - 10

Schoonhoven WF -Les Bleus

Datum

11 augustus 2021 10:00

Accommodatie

Sportpark Rapijnen
De Beide Vlooswijkenlaan 45
3461GB
LINSCHOTEN
tel. 0348-483313

Dat was nog eens een opkomst vandaag zeg, tja het was TOP-weer, terugkerende vakantiegangers en vooral veel enthousiaste voetballers. Ook zal meegespeeld hebben dat er van ons gevraagd was een "voorbeeld" te zijn voor de Stichting Welzijn Krimpenerwaard, dat je nóóit te oud bent om een lekker partijtje te spelen! Dat daar ook een foto voor nodig was gaf een flink aantal acte de presence voor deze actie en partij. Het was duidelijk even wennen met zo'n flinke opkomst, maar het was de woensdagfamilie die weer op het veld bijeen was.

Hoewel de start de nodige vertraging(en) opliep moeten we voor deze keer maar nemen zoals het was, "volgende keer beter", zullen we maar denken. Hoewel het partijtje deze keer de nodige strubbelingen kende (dit bleef ongemerkt voor het publiek). Zo'n veldbezetting vraagt sneller spelen en niet proberen het hele veld te kunnen belopen, want vandaag was het veld extra groot. Het zal vandaag een combinatie geweest zijn van het grotere speelveld, 2x 30minuten spelen, de warmte en voor sommige ook het 1e partijtje, na een tijd van afwezigheid. Maar het Team Le Bleu nam in rap tempo een voorsprong, maar vlak voor rust kwam het Orange-Team met rasse schreden dichterbij en werd het Le Bleu-Team gered door de scheids...rust was 't.

Het vervolg werd wat rommeliger, er ontstond, in de 2e helft, onbalans in de onderlinge krachtverhouding en dat werd wel twee keer bijgestuurd, maar dat kwam het spel niet echt ten goede. Ik zou er volgende week allemaal maar op rekenen dat we 2x30 minuten gaan spelen, doseer je krachten en behoudt daardoor je enthousiasme, gedurende de héle partij. Ik moet als Orange-speler nog wel melden de het Le Bleu-team met de winst naar huis ging! Tot volgende week hoor, dan spelen we weer!

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!