Schoonhoven pakt punt van koploper DFC - Schoonhoven

Schoonhoven pakt punt van koploper DFC

DFC 1

0 - 0

Schoonhoven 1

Competitie

3e klasse C

Datum

6 november 2021 14:30

Scheidsrechter

A.J.M. Fitters

Accommodatie

Sportpark Krommedijk
Reeweg Oost 265
3312LK
DORDRECHT
tel. 078-6131654

VVS mocht vandaag afreizen naar Dordrecht om het op te nemen tegen de (virtuele) koploper DFC.  Ondanks de matige resultaten van de afgelopen tijd was VVS zeer strijdbaar. Er was de afgelopen week uitstekend getraind en de diverse vervangers waren er helemaal klaar voor.

Al in de warming-up bleek dat goed voetbal op de grasmat van DFC onmogelijk was. Vlak voor de wedstrijd werd dan ook besloten om wat minder risicovol op te bouwen dan vooraf de bedoeling was.  Ondanks deze aanpassing had VVS de eerste helft de meeste aanspraak op een treffer. Met de wind in de rug wist het DFC eenvoudig op de eigen helft te houden. Daarnaast wist het mondjesmaat gevaarlijk te worden voor het doel van DFC. Twee keer was het Hamza die net niet goed uitkwam vlak voor het doel. Daarnaast pareerde de keeper van DFC een hard schot in de korte hoek van Willem- Paul van der Heijden.

In de tweede helft had VVS de wind tegen en kwam het wat moeilijker aan voetbal toe.  VVS was echter het eerste gedeelte van de tweede helft nog steeds op zijn minst gelijkwaardig aan DFC. Toch moest keeper Schiedon een keer ingrijpen bij een schot van dichtbij. Dit was de aanzet voor DFC om het laatste kwartier alles op alles te spelen. VVS moest wat terug en kwam er moeilijker uit. DFC voerde de druk op door ballen de zestien meter in de knallen en de strijd aan te gaan. Gelukkig hield de verdediging van VVS stand. Daarnaast was het VVS dat een aantal keer zeer dreigend uitbrak maar de eindpass was steeds net niet goed. Het duel bleef uiteindelijk steken op 0-0 al had keeper Schiedon daar in de 95e minuut nog wel een prima safe voor nodig. Uiteindelijk een meer dan verdiend punt voor de blauw witten uit Schoonhoven. 

Volgende week is VVS 1 vrij, de week erop komt De Alblas naar Schoonhoven. De Alblas won vandaag met maar liefst 0-7 van Dilletant en voert nu de ranglijst aan.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!