F5 speelt mooie pot tegen F1 van Cabauw

15 februari 2016 16:45

Uit tegen de F1 van Cabauw, dat beloofde een spannend potje te worden.

Vandaag uit tegen de F1 van Cabauw. Dat beloofde een spannend potje te worden. En dat was het ook. Het spel ging goed heen en weer. Al gauw kwam er kans voor ons via Kas, maar hij trof het zijnet. Vervolgens werd Cabauw gevaarlijk, maar Nadir lette goed op en de bal ging net naast. De verdediging met Sietse, Fedde en Mark deed het prima en iedereen hielp goed mee. Aan het einde van de 1e helft brak Yassir nog uit,  maar de keeper van Cabauw was niet makkelijk te passeren. Rust 0-0. De 2e helft begon gelijk sterk voor Cabauw, via een strakke corner werd het direct 1-0. Maar wij stroopten de mouwen op en gingen direct in de tegenaanval. 2 maal via Yassir/Nadir mooie kansen. De 1-1 hing in de lucht. Cabauw brak daarna goed uit en Fedde moest even het in zijn eentje opknappen, maar hij bleef erg koel en stopte iedere aanval. Daarna mocht onze cornerspecialist Nadir aan het werk. Kas lette goed op bij de 2e paal en scoorde de 1-1. Dat smaakte naar meer. Wesley brak uit en met mooi overspelen bereikte hij het doel en haalde uit in de linkerboven hoek, 2-1. Cabauw zat er doorheen en Mark en Frank hielden het achter op slot. Wij waren juist op stoom. Kas brak uit van linksachter maar rechtsvoor en passte superstrak maar Wesley die geen tijd nodig had om uit te halen met zijn linkerkanon, 3-1. Yassir creëerde ook een paar schiet mogelijkheden,  via de keep kwam de bal bij Amin die bijna de 4-1 maakte. Een mooie 3-1 overwinning op de F1 van Cabauw. Na afloop een traktatie van jarige Frank. Wat een feest.