Algemeen nieuws

Jos Huizinga nieuwe voorzitter vv Schoonhoven

Gisteren, 20 juni 12:30  Jos Huizinga (69) is door het bestuur van voetbalvereniging Schoonhoven voorgedragen als nieuwe voorzitter. Hij volgt Paul van Schaik op die na 19 jaar als bestuurder afscheid nam. In de eerstkomende algemene ledenvergadering na de zomervakantie wordt de keuze van de sollicitatiecommissie aan de vereniging voorgelegd. meer »

Schoonhoven 5 Kampioen

28 mei 20:45  Schoonhoven 5 is begin mei met een ruime voorsprong in punten kampioen geworden. Na een toespraak van Paulo werd de gezamenlijk de traditionele duik in de gracht uitgevoerd. meer »

Video samenvatting VVS 1 - Meerkerk 1

20 mei 13:15  Video verslag van de wedstrijd Schoonhoven 1 - Meerkerk 1meer »

Walter van Maurik behaalt zijn 1e ster.

21 april 9:45  In de wedstrijd tegen Wieldrecht heeft Walter van Maurik zijn 1e ster behaald. Walter scoorde hierin 2 keer voor Schoonhoven 1 en hij brengt zijn totaal nu op 25.meer »

Zonder vrijwilligers geen v.v. Schoonhoven, dus alle vrijwilligers zijn superhelden.

12 april 8:45  Vrijwilligers zijn cruciaal voor een vereniging daarom start de KNVB de campagne "Word een Clubheld". meer »

Proeftraining bij VV Schoonhoven

24 maart 15:15  Op 30 maart organiseren we een proeftraining voor alle meisjes en jongens uit groep 1, 2 en 3. Deze training is natuurlijk ook voor de kinderen die al lid zijn! We zouden het heel leuk vinden als je komt en je vriendjes en vriendinnetjes meeneemt. Zien we je volgende week?meer »

Paul van Schaik erelid v.v. Schoonhoven en onderscheiden met de gouden waardering speld KNVB.

3 maart 18:45  Oud-voorzitter Paul van Schaik is afgelopen zaterdag in de rust van de met 2-0 gewonnen streekderby Schoonhoven - Groot-Ammers benoemd tot erelid van de v.v. Schoonhoven en door de KNVB onderscheiden met de waardering speld in goud.meer »

Videoverslag VVS 1 - Groot Ammers 1

3 maart 9:45  Videoverslagmeer »

Video verslag VVS 1 - Arkel 1