Algemeen nieuws

Agenda Algemene ledenvergadering 25 oktober a.s.

13 oktober 17:30  Onderstaande agenda voor de Algemene Ledenvergadering van 25 oktober a.s. De stukken zijn vanaf 15 oktober 2021 op aanvraag verkrijgbaar bij Jolanda de Bruijn, secretariaat@vvschoonhoven.nlmeer »

Hopelijk geen driemaal scheepsrecht!

6 oktober 9:15  Hiermee doelend op de wedstrijd van van ons 1e team zaterdag a.s. om 14.30 uur uit tegen Streefkerk, dat ook nog puntenloos is. Er wordt natuurlijk ten zeerste gehoopt dat de onzen het zaterdag 9 oktober a.as wel zullen klaren. meer »

Iedereen verdient een club!!

5 oktober 15:45  Iedereen verdient een plek waar je altijd welkom bent. Waar je jezelf kunt zijn en elkaar sterker maakt. Ongeacht afkomst, kleur, geaardheid, geloof, beperking of leeftijd. Clubs en verenigingen zijn zulke plekken. Van sport, hobby tot kunst en cultuur. En dat moet zo blijven. Daarom helpt Rabo ClubSupport lokale verenigingen met kennis, netwerk en geld. En daarmee hun omgeving. meer »

Vrijblijvend en kosteloos inloopspreekuur voor sportblessures

Save the Date: 25 oktober a.s. ALV

12 september 16:30  25 oktober a.s. vindt de Algemene Leden Vergadering plaats. zet de dag vast in je agenda. Informatie volgt de komende weken via de website.

Systeemfout zorgt voor problemen bij PLUS actie

6 september 19:15  Door een systeemfout is @vvschoonhoven nog niet zichtbaar bij @PlusRechtuyt om punten toe te kennen. Bewaar deze om later te registreren en onze mooie club het steuntje in de rug te geven ! Zodra we in de lucht zijn zullen we dit melden.meer »

Competitie- en bekerindeling 1e en 2e team bekend.

2 augustus 16:00  Voor zowel het 1e als 2e team is de competitie indeling bekend gesteld door de KNVB. Waar het 1e vooral wedstrijden in de regio en aan de overzijde van de Lek speelt mag het 2e richting het noorden naar teams in de regio Woerden – Alphen. meer »

Belangrijke data richting start van het nieuwe seizoen

7 juli 21:00  Veel voetballers kijken er reikhalzend naar uit: de publicatie van de poule-indelingen. Tegen wie nemen we het dit seizoen op? Andere vraag: wanneer begint het bekertoernooi en wanneer de competitie? Wij zetten de belangrijkste data richting het seizoen 2021/'22 op een rijtje.meer »

Oefenprogramma zaterdag 1 en 2