Algemeen nieuws

Mark Weel nieuwe hoofdtrainer vv Schoonhoven

24 januari 9:00  In goed overleg met de staf, de seniorencommissie en de spelersgroep, is VVS, na het aangekondigde vertrek van Raymond van der Kort, op zoek gegaan naar een nieuwe hoofdtrainer voor de selectie. Het bestuur kan melden dat na een zorgvuldige procedure overeenstemming is bereikt met Mark Weel (47), die met ingang van het seizoen 2022-2023 de nieuwe hoofdtrainer van vv Schoonhoven wordt. meer »

243x gelezen

Terug in de tijd

9 januari 15:00  Eeuweling in goede gezondheid, verankerd in de Schoonhovense samenleving. Dat mag wel gezegd worden, bijna 100 jaar na de oprichtingsdatum 2 oktober 1902. meer »

114x gelezen

Houd ons mooie complex netjes!

24 december 10:00  Ons complex ligt er de laatste jaren netjes bij. Dit gaat uiteraard niet vanzelf. Onze beheercommissie steekt hier veel tijd om te zorgen dat dit ook zo blijft. We kunnen ons complex echter alleen netjes houden als de gebruikers ervan dit ook zorgvuldig gebruiken. De laatste periode zien we helaas dat er veel rommel op ons complex achterblijft en ook is er sprake van vandalisme. Dit heeft al geresulteerd in brandvlekken op ons zo goed als nieuwe kunstgrasveld 3. meer »

125x gelezen

Vrijwilligers gezocht voor onze beheercommissie!

24 december 10:00  Onze beheercommissie zorgt er voor dat ons complex er netjes bij blijft te liggen. Ze onderhouden bijvoorbeeld onze kunstgrasvelden, krijten de lijnen van het eerste veld en ruimen de bladeren en het vuil op. Dit zijn maar enkele voorbeelden van de werkzaamheden die ze uitvoeren.meer »

100x gelezen

Nieuwjaarsactiviteiten afgelast

22 december 11:00  Vanwege de strengere COVID-maatregelen kunnen de Nieuwjaarsactiviteiten die voor 8 januari 2022 in de planning staan helaas geen doorgang vinden.

83x gelezen

Businessclub sponsort talententeam

21 december 15:45  Businessclub VV Schoonhoven sponsor Heren Onder-23 van VVS, het zogenaamde talententeam. De Onder-23-competitie is een nieuw initiatief vanuit de KNVB om de oudere jeugd bij de verenigingen betrokken te houden. Een doelstelling die 1-op-1 overeenkomt met de intenties van de Schoonhovense netwerkclub. Zaterdag 18 december speelden de Schoonhovense talenten hun eerste wedstrijd in de nieuwe tenues; een wedstrijd die met 11-0 werd gewonnen van streekgenoot Lekkerkerk.

93x gelezen

Jeugd geniet volop van voetbalclinic!

19 december 14:45  Net voor de nieuwe strenge COVID-maatregelen van het kabinet kon de jeugd van VV Schoonhoven afgelopen zaterdag 18 december jl. zich uitleven bij de diverse voetbalspelletjes die de selectie van VV Schoonhoven had uitgezet op alle drie de velden. meer »

328x gelezen

Belangrijke info over de clinic van 18 december a.s.

15 december 19:45  Onderstaand belangrijke informatie voor de spelers/speelsters en ouders/begeleiders over de voetbalclinic van a.s. zaterdag 18 december welke door de selectie VV Schoonhoven wordt georganiseerd.meer »

608x gelezen

Voetbal is emotie

6 december 19:15  Andermaal een “Terug in de Tijd”, dit keer met als kop: Voetballen is emotie, maar houdt het fijn(!), dit met het volgende artikel uit 1992: meer »

120x gelezen

Korte bloemlezing: de vereniging na de oorlog

24 november 9:00  In de categroie 'terug in de tijd' en korte bloemlezing uit de historie van onze vereniging.meer »

148x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!