Algemeen nieuws

Video verslag VVS 1 - Arkel 1

19 februari 9:15  Verslagmeer »

Feyenoord komt naar v.v. Schoonhoven

29 januari 19:45  In de meivakantie komt Feyenoord naar v.v. Schoonhoven voor een 2-daags Feyenoord Soccer Camp op maandag 29 en dinsdag 30 april 2024 dagelijks van 09.00 tot 15.00 uur. Wil jouw kind zich uitleven tijdens deze actieve voetbaldagen? Dan is dit de perfecte gelegenheid! meer »

Trainingskamp selectie VV Schoonhoven in Torremolinos

17 januari 13:00  De selectie van VV Schoonhoven is met zijn staf, leden van de Business Club en de Supportersvereniging zaterdag 13 januari jl. afgereisd naar het Spaanse Torremolinos voor een trainingskamp van 4 dagen. Onder de Spaanse zon werd een programma van teambuilding, een tweetal wedstrijden en diverse sportactiviteiten uitgevoerd. Allen kijken terug op een zeer geslaagd trainingskamp, wat op voortreffelijke wijze is georganiseerd door Jorn Vrijman met ondersteuning van Matjeu van Arkel.meer »

Mark Weel langer bij v.v. Schoonhoven.

17 januari 9:15  Het bestuur van Schoonhoven is verheugd te kunnen melden dat tijdens het trainingskamp in Spanje overeenstemming is bereikt met Mark Weel over een langer verblijf als hoofdtrainer bij de v.v. Schoonhoven. meer »

Videoverslag Nieuwjaarswedstrijd VV Schoonhoven

7 januari 15:30  Verslag van de Nieuwjaarswedstrijd tussen de vedetten van zaterdag 1 van weleermeer »

In memoriam Adrie Bouter.

13 december 9:45  Afgelopen dinsdagmorgen ontvingen wij het droeve bericht dat Adrie op maandag 11 december 2023 is overleden. Hij is 77 jaar geworden. Met Adrie is weer een man met een blauwwit hart heengegaan. meer »

In memoriam Ben van Tuyl.

5 december 10:00  Onlangs hebben wij het droeve bericht ontvangen dat ons oud-lid Ben van Tuyl is overleden. Ben heeft in de tachtiger en negentiger jaren van de vorige eeuw tot op hoge leeftijd als linkback in het zesde elftal van de zaterdag gespeeld. Hij stopte pas op hoge leeftijd met het voetballen bij de v.v. Schoonhoven nadat hij met pensioen was gegaan bij verffabriek Hasco.meer »

VOG voor jeugdtrainers

3 december 14:45  VV Schoonhoven gaat starten met het vragen van een VOG aan onze jeugdtrainers. Binnenkort worden de jeugdtrainers hiervoor benaderd. Voor vragen kunt u terecht bij Steven Ramdutt of Jolanda de Bruijn via [email protected]. meer »

Jaarlijkse donatie Walking Football

3 december 14:30  De walking footballers van VV Schoonhoven hebben hun jaarlijkse donatie voor het gebruik van faciliteiten en voorzieningen overhandigd aan interim voorzitter Paulo Steverink. De cheque zal worden gebruikt om techniek training aan de jeugd te faciliteren.

In memoriam Leo Kroos.

30 november 10:15  Afgelopen week bereikte ons het droeve bericht dat op maandag 27 november ons oud-lid Leo Kroos is overleden. meer »