Algemeen nieuws - Schoonhoven

Algemeen nieuws

Video samenvatting Schoonhoven 1 - De Alblas 1

11 maart 22:00  Een samenvatting van de wedstrijd van ons 1e team tegen de koploper De Alblas.meer »


Extra € 3.556 voor VV Schoonhoven van de VriendenLoterij

5 maart 8:45  Wat een mooie verrassing! Vandaag ontvingen we een extra bijdrage van € 3.556 van de VriendenLoterij.meer »

79x gelezen

Donatie Walking Footbal

22 december 8:00  De walking footballers van VV Schoonhoven hebben hun jaarlijkse donatie voor het gebruik van faciliteiten en voorzieningen overhandigd aan voorzitter Paul van Schaik. De cheque zal gebruikt worden voor het stimuleren van het voetbalplezier van de jongste leden. meer »

174x gelezen

VV Schoonhoven en hoofdtrainer Mark Weel verlengen samenwerking.

22 december 7:45  Mark Weel is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer van vv Schoonhoven. De samenwerking met de staf en de selectie verloopt uitstekend. Het bestuur van de zaterdag 3e klasser is tevreden over de werkwijze van Mark en zijn derhalve samen overeengekomen om ook volgend seizoen met elkaar verder te gaan.

250x gelezen

Streakers steekt barcommissie in het nieuw

16 december 13:15  Streakers heeft de barcommissie van VVS voorzien van nieuwe kleding. De voltallige crew heeft een polo en een sweater ontvangen in onze clubkleuren!meer »

141x gelezen

Vrijwilligers gezocht voor onze beheercommissie!

16 november 21:00  Onze beheercommissie zorgt er voor dat ons complex er netjes bij blijft te liggen. Ze onderhouden onder andere onze kunstgrasvelden, krijten de lijnen van het eerste veld en ruimen de bladeren en het vuil op. meer »

132x gelezen

Peet Borst banden techniek BV steekt zaterdag 1 en 2 in het nieuw

6 november 10:45  Peet Borst banden techniek BV heeft de zowel de zaterdag 1 als de zaterdag 2 in het nieuw gestoken. Zowel de begeleiding als de spelers ontvingen presentatiekleding waarmee bij uit- en thuiswedstrijden de teams goed voor de dag kunnen komen. meer »

421x gelezen

Algemene Leden Vergadering - agenda

6 september 17:00  Op 3 oktober a.s. staat de Algemene Leden Vergadering om 20 uur gepland in de kantine van VV Schoonhoven. De agenda is als volgt: meer »

411x gelezen

Aanwezig bij de Voetbalkantine

6 september 13:45  Op 21 augustus is het wekelijkse nieuwe ESPN-programma “de Voetbalkantine” begonnen. Een liveprogramma waarin Wouter Bouwman en Yordi Yamali elke week 4 gasten uit de voetbalwereld ontvangen.

361x gelezen

De kop is eraf

14 augustus 10:00  Gisteren vond de eerste training plaats van de selectie van 1, 2 en O23. Samen met de jeugd van JO19 werd gestart om 10 uur met een ochtendtraining. Na de lunch werd er een onderling toernooi gespeeld. Het was een warme maar mooie seizoen opening.

361x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!