Wedstrijd info

Nieuwe lichtinstallatie vv Schoonhoven

10 februari 12:15  Voetbalvereniging Schoonhoven krijgt op en rond haar tweede en derde veld een moderne led verlichtingsinstallatie.meer »

794x gelezen

Online bierproeverij groot succes!

7 februari 15:00  Op vrijdag 5 februari vond de eerste Heineken – Plus Rechtuyt Online Bierproeverij plaats. Op initiatief van Edwin den Toom, die samen met Elbert-Jan Botter en Wim van ’t Hullenaar de huidige barcommissie vormt, is enige weken geleden het idee geopperd om de '3e helft' te laten herleven. meer »

806x gelezen

KNVB wil seizoen afsluiten met KNVB Regio Cup

4 februari 13:45  Na al die maanden wil iedereen dolgraag weer voetballen en de KNVB wil hiervoor alle mogelijkheden benutten. Als blijkt dat het oppakken van de huidige competities geen optie meer is, dan organiseert de KNVB voor amateurverenigingen kleinschalige regionale competities voor het vervolg van het huidige seizoen: de KNVB Regio Cup. (bron KNVB)meer »

608x gelezen

Steun de club, betaal je contributie!

2 februari 12:45  Door de Corona maatregelen zijn we op dit moment beperkt actief. Alleen de jeugd kan trainen en onderling wedstrijden spelen. We missen allemaal de gezelligheid en drukte van en op de club. Deze situatie kost de vereniging - geen kantine-inkomsten - ook erg veel geld. Daarom is het belangrijk dat onze leden wel hun contributie blijven betalen, willen we als vv Schoonhoven niet in financiële problemen komen.meer »

748x gelezen

Contractverlenging Raymond van der Kort

31 december 14:45  vv Schoonhoven en hoofdtrainer Raymond van der Kort hebben overeenstemming bereikt om het medio 2021 aflopende contract met een jaar te verlengen. De samenwerking met Ari Nagtegaal is uitstekend en ook Ari zal volgend seizoen actief zijn als trainer van het 2e elftal.meer »

511x gelezen

Voetbalnieuws afgelopen week

14 oktober 20:15  Schoonhoven 1 wint van koploper Hardinxveld, het resultatenoverzicht en wedstrijdverslagen.meer »

527x gelezen

Bestuur volgt ontwikkelingen Corona op de voet

23 september 9:15  In onze nabije omgeving zien we regelmatig dat clubs genoodzaakt zijn om tijdelijk het programma stop te zetten. meer »

1046x gelezen

Regels bij opzeggen lidmaatschap

4 september 9:00  Voor de volledigheid wijzen we je graag aan het begin van het nieuwe seizoen nog even op de regels rondom het opzeggen van je lidmaatschap van vv Schoonhoven.meer »

679x gelezen

Strikte handhaving landelijke regels inzake quarantaineplicht!

30 augustus 16:45  Eerst 10 dagen in thuisquarantaine na terugkomst uit een land met code oranje.meer »

500x gelezen

Wijziging opzet VDV-reglement

21 juli 10:15  Het bestuur heeft onlangs de VDV-regeling geëvalueerd en vastgesteld dat deze op onderdelen niet optimaal functioneert. Naar aanleiding van deze evaluatie stelt het bestuur een wijziging in opzet van het VDV-reglement voor.meer »

1237x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!