Senioren nieuws - Schoonhoven

Senioren nieuws

Video samenvatting Schoonhoven 1 - De Alblas 1

11 maart 22:00  Een samenvatting van de wedstrijd van ons 1e team tegen de koploper De Alblas.meer »


Teambuilding Selectie in Breda

18 februari 14:15  Een groep spelers van de selectie van VV Schoonhoven is in het vrije voetbalweekend afgereisd naar Breda voor een teambuildingsactiviteit. De sfeer zat er al direct goed in!meer »

101x gelezen

Peet Borst banden techniek BV steekt zaterdag 1 en 2 in het nieuw

6 november 10:45  Peet Borst banden techniek BV heeft de zowel de zaterdag 1 als de zaterdag 2 in het nieuw gestoken. Zowel de begeleiding als de spelers ontvingen presentatiekleding waarmee bij uit- en thuiswedstrijden de teams goed voor de dag kunnen komen. meer »

421x gelezen

De (aangepaste voorlopig) definitieve teamindeling voor de jeugd en JO23-2

14 juni 17:00  Via onderstaande link zijn de indelingen van de diverse teams voor het seizoen 2022/2023 in te zien. Het is een Excel bestand met diverse tabbladen.meer »

1441x gelezen

Old Stars Schoonhoven - toernooi impressie

9 mei 18:45  Old Stars Schoonhoven terug in de tijd: er werd, op 6 mei, een serieus toernooi gespeeld in Zoetermeer waar wel 12 Old Star-teams aan deelnamen, waaronder een selectie van Old Stars Schoonhoven. meer »

222x gelezen

Raymond van der Kort verlaat vv Schoonhoven aan het einde van het seizoen

19 december 13:45  Hoofdtrainer Raymond van der Kort stopt aan het einde van het seizoen na een samenwerking van 5 jaar als trainer van vv Schoonhoven. Beide partijen werken nog altijd prettig met elkaar samen maar zijn gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat het na vijf jaar goed is om eens een andere trainer voor de groep te zetten.meer »

388x gelezen

Clinic jeugdvoetbal op 18 december a.s.

11 november 15:00  Door de selectie van VVS worden op 18 december diverse voetbal clinics gegeven voor de jeugd t/m O13. Zet de datum vast vet in de agenda. Je hoort nog bij wie je moet opgeven en hoe laat je aanwezig moet zijn.meer »

155x gelezen

Hatelijke nul verdwenen!

13 oktober 21:30  Dit was zaterdag jl. in en tegen Streefkerk het geval. Beide begonnen de wedstrijd met een brilstand onderaan de ranglijst, maar door de eindstand van 2-2 werd dus 1 punt gehaald, weliswaar niet de “volle buit”, maar hopelijk zullen nog vele punten volgen. meer »

172x gelezen

Foto’s VV Schoonhoven 1 – WCR 1

5 september 10:00  Op de site een serie foto’s van de eerste bekerwedstrijd van VVS 1 tegen WCR 1 welke teleurstellend eindigde in een 2-2- eindstand in de slotminuut. Jolanda Lehmann (wellicht beter bekend als Jolanda Getrouw) de vaste fotografe van de Jodan Boys was aanwezig op het complex, zij was bereid de door haar gemaakte foto’s te delen met ons voor de website.meer »

227x gelezen

Competitie- en bekerindeling 1e en 2e team bekend.

2 augustus 16:00  Voor zowel het 1e als 2e team is de competitie indeling bekend gesteld door de KNVB. Waar het 1e vooral wedstrijden in de regio en aan de overzijde van de Lek speelt mag het 2e richting het noorden naar teams in de regio Woerden – Alphen. meer »

436x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!