Senioren nieuws

Hatelijke nul verdwenen!

13 oktober 21:30  Dit was zaterdag jl. in en tegen Streefkerk het geval. Beide begonnen de wedstrijd met een brilstand onderaan de ranglijst, maar door de eindstand van 2-2 werd dus 1 punt gehaald, weliswaar niet de “volle buit”, maar hopelijk zullen nog vele punten volgen. meer »

Foto’s VV Schoonhoven 1 – WCR 1

5 september 10:00  Op de site een serie foto’s van de eerste bekerwedstrijd van VVS 1 tegen WCR 1 welke teleurstellend eindigde in een 2-2- eindstand in de slotminuut. Jolanda Lehmann (wellicht beter bekend als Jolanda Getrouw) de vaste fotografe van de Jodan Boys was aanwezig op het complex, zij was bereid de door haar gemaakte foto’s te delen met ons voor de website.meer »

Competitie- en bekerindeling 1e en 2e team bekend.

2 augustus 16:00  Voor zowel het 1e als 2e team is de competitie indeling bekend gesteld door de KNVB. Waar het 1e vooral wedstrijden in de regio en aan de overzijde van de Lek speelt mag het 2e richting het noorden naar teams in de regio Woerden – Alphen. meer »

Oefenprogramma zaterdag 1 en 2

26 juni 21:30  Voor de start van het nieuwe seizoen is onderstaand oefenprogramma samen gesteld. Hier kunnen nog wijzigingen op worden aangebracht. Verder kunnen er extra wedstrijden worden toegevoegd voor het O23 team.meer »

Regiocompetitie Krimpenerwaard - Lopikerwaard in zicht!

10 maart 16:45  Voor degenen die eventueel geen kennis hebben genomen van een artikel hierover in het weekblad “Het Kontakt” d.d. 2 maart jl, hierbij hiervan de volgende vrijwel complete weergave, luidend: “Onze vereniging en FC Perkouw, hebben, nu de competitie niet meer uitgespeeld zal worden, het initiatief genomen om een Regiocompetitie te organiseren. meer »

Nieuwe lichtinstallatie vv Schoonhoven

10 februari 12:15  Voetbalvereniging Schoonhoven krijgt op en rond haar tweede en derde veld een moderne led verlichtingsinstallatie.meer »

Online bierproeverij groot succes!

7 februari 15:00  Op vrijdag 5 februari vond de eerste Heineken – Plus Rechtuyt Online Bierproeverij plaats. Op initiatief van Edwin den Toom, die samen met Elbert-Jan Botter en Wim van ’t Hullenaar de huidige barcommissie vormt, is enige weken geleden het idee geopperd om de '3e helft' te laten herleven. meer »

KNVB wil seizoen afsluiten met KNVB Regio Cup

4 februari 13:45  Na al die maanden wil iedereen dolgraag weer voetballen en de KNVB wil hiervoor alle mogelijkheden benutten. Als blijkt dat het oppakken van de huidige competities geen optie meer is, dan organiseert de KNVB voor amateurverenigingen kleinschalige regionale competities voor het vervolg van het huidige seizoen: de KNVB Regio Cup. (bron KNVB)meer »

Steun de club, betaal je contributie!

2 februari 12:45  Door de Corona maatregelen zijn we op dit moment beperkt actief. Alleen de jeugd kan trainen en onderling wedstrijden spelen. We missen allemaal de gezelligheid en drukte van en op de club. Deze situatie kost de vereniging - geen kantine-inkomsten - ook erg veel geld. Daarom is het belangrijk dat onze leden wel hun contributie blijven betalen, willen we als vv Schoonhoven niet in financiële problemen komen.meer »

Contractverlenging Raymond van der Kort

31 december 14:45  vv Schoonhoven en hoofdtrainer Raymond van der Kort hebben overeenstemming bereikt om het medio 2021 aflopende contract met een jaar te verlengen. De samenwerking met Ari Nagtegaal is uitstekend en ook Ari zal volgend seizoen actief zijn als trainer van het 2e elftal.meer »