Senioren nieuws

Raymond van der Kort verlaat vv Schoonhoven aan het einde van het seizoen

19 december 13:45  Hoofdtrainer Raymond van der Kort stopt aan het einde van het seizoen na een samenwerking van 5 jaar als trainer van vv Schoonhoven. Beide partijen werken nog altijd prettig met elkaar samen maar zijn gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat het na vijf jaar goed is om eens een andere trainer voor de groep te zetten.meer »

Clinic jeugdvoetbal op 18 december a.s.

11 november 15:00  Door de selectie van VVS worden op 18 december diverse voetbal clinics gegeven voor de jeugd t/m O13. Zet de datum vast vet in de agenda. Je hoort nog bij wie je moet opgeven en hoe laat je aanwezig moet zijn.meer »

Hatelijke nul verdwenen!

13 oktober 21:30  Dit was zaterdag jl. in en tegen Streefkerk het geval. Beide begonnen de wedstrijd met een brilstand onderaan de ranglijst, maar door de eindstand van 2-2 werd dus 1 punt gehaald, weliswaar niet de “volle buit”, maar hopelijk zullen nog vele punten volgen. meer »

Foto’s VV Schoonhoven 1 – WCR 1

5 september 10:00  Op de site een serie foto’s van de eerste bekerwedstrijd van VVS 1 tegen WCR 1 welke teleurstellend eindigde in een 2-2- eindstand in de slotminuut. Jolanda Lehmann (wellicht beter bekend als Jolanda Getrouw) de vaste fotografe van de Jodan Boys was aanwezig op het complex, zij was bereid de door haar gemaakte foto’s te delen met ons voor de website.meer »

Competitie- en bekerindeling 1e en 2e team bekend.

2 augustus 16:00  Voor zowel het 1e als 2e team is de competitie indeling bekend gesteld door de KNVB. Waar het 1e vooral wedstrijden in de regio en aan de overzijde van de Lek speelt mag het 2e richting het noorden naar teams in de regio Woerden – Alphen. meer »

Oefenprogramma zaterdag 1 en 2

26 juni 21:30  Voor de start van het nieuwe seizoen is onderstaand oefenprogramma samen gesteld. Hier kunnen nog wijzigingen op worden aangebracht. Verder kunnen er extra wedstrijden worden toegevoegd voor het O23 team.meer »

Regiocompetitie Krimpenerwaard - Lopikerwaard in zicht!

10 maart 16:45  Voor degenen die eventueel geen kennis hebben genomen van een artikel hierover in het weekblad “Het Kontakt” d.d. 2 maart jl, hierbij hiervan de volgende vrijwel complete weergave, luidend: “Onze vereniging en FC Perkouw, hebben, nu de competitie niet meer uitgespeeld zal worden, het initiatief genomen om een Regiocompetitie te organiseren. meer »

Nieuwe lichtinstallatie vv Schoonhoven

10 februari 12:15  Voetbalvereniging Schoonhoven krijgt op en rond haar tweede en derde veld een moderne led verlichtingsinstallatie.meer »

Online bierproeverij groot succes!

7 februari 15:00  Op vrijdag 5 februari vond de eerste Heineken – Plus Rechtuyt Online Bierproeverij plaats. Op initiatief van Edwin den Toom, die samen met Elbert-Jan Botter en Wim van ’t Hullenaar de huidige barcommissie vormt, is enige weken geleden het idee geopperd om de '3e helft' te laten herleven. meer »

KNVB wil seizoen afsluiten met KNVB Regio Cup

4 februari 13:45  Na al die maanden wil iedereen dolgraag weer voetballen en de KNVB wil hiervoor alle mogelijkheden benutten. Als blijkt dat het oppakken van de huidige competities geen optie meer is, dan organiseert de KNVB voor amateurverenigingen kleinschalige regionale competities voor het vervolg van het huidige seizoen: de KNVB Regio Cup. (bron KNVB)meer »