Senioren nieuws

Sam Blommaert overleden

21 augustus 8:45  Vandaag, zondag 20 augustus, ontvingen we het droevige bericht dat Sam Blommaert is overleden. Helaas heeft Sam de strijd tegen zijn ziekte niet kunnen winnen. meer »

Videosamenvatting: Kampioenswedstrijd zaterdag 5

28 mei 9:30   Videosamenvatting: Kampioenswedstrijd zaterdag 5meer »

Zaterdag 5 KAMPIOEN!!

28 mei 8:45  Onder een heerlijk zonnetje en onder toeziend oog van vele supporters is zaterdag 5 kampioen geworden na een zinderende wedstrijd tegen mede kampioenskandidaat Gouda 5.meer »

Videosamenvatting Schoonhoven 2 - Haastrecht 2

14 mei 13:15   Videosamenvatting Schoonhoven 2 - Haastrecht 2meer »

Video samenvatting Schoonhoven 1 - De Alblas 1

11 maart 22:00  Een samenvatting van de wedstrijd van ons 1e team tegen de koploper De Alblas.meer »

Teambuilding Selectie in Breda

18 februari 14:15  Een groep spelers van de selectie van VV Schoonhoven is in het vrije voetbalweekend afgereisd naar Breda voor een teambuildingsactiviteit. De sfeer zat er al direct goed in!meer »

Peet Borst banden techniek BV steekt zaterdag 1 en 2 in het nieuw

6 november 10:45  Peet Borst banden techniek BV heeft de zowel de zaterdag 1 als de zaterdag 2 in het nieuw gestoken. Zowel de begeleiding als de spelers ontvingen presentatiekleding waarmee bij uit- en thuiswedstrijden de teams goed voor de dag kunnen komen. meer »

De (aangepaste voorlopig) definitieve teamindeling voor de jeugd en JO23-2

14 juni 17:00  Via onderstaande link zijn de indelingen van de diverse teams voor het seizoen 2022/2023 in te zien. Het is een Excel bestand met diverse tabbladen.meer »