Nieuws van het bestuur

Update Corona-maatregelen VV Schoonhoven

17 maart 13:45  In dit bericht een update van de Corona-maatregelen binnen de VV Schoonhoven, de richtlijnen van de officiële instanties worden daarbij gevolgd.meer »

Nieuwe lichtinstallatie vv Schoonhoven

10 februari 12:15  Voetbalvereniging Schoonhoven krijgt op en rond haar tweede en derde veld een moderne led verlichtingsinstallatie.meer »

Online bierproeverij groot succes!

7 februari 15:00  Op vrijdag 5 februari vond de eerste Heineken – Plus Rechtuyt Online Bierproeverij plaats. Op initiatief van Edwin den Toom, die samen met Elbert-Jan Botter en Wim van ’t Hullenaar de huidige barcommissie vormt, is enige weken geleden het idee geopperd om de '3e helft' te laten herleven. meer »

KNVB wil seizoen afsluiten met KNVB Regio Cup

4 februari 13:45  Na al die maanden wil iedereen dolgraag weer voetballen en de KNVB wil hiervoor alle mogelijkheden benutten. Als blijkt dat het oppakken van de huidige competities geen optie meer is, dan organiseert de KNVB voor amateurverenigingen kleinschalige regionale competities voor het vervolg van het huidige seizoen: de KNVB Regio Cup. (bron KNVB)meer »

Steun de club, betaal je contributie!

2 februari 12:45  Door de Corona maatregelen zijn we op dit moment beperkt actief. Alleen de jeugd kan trainen en onderling wedstrijden spelen. We missen allemaal de gezelligheid en drukte van en op de club. Deze situatie kost de vereniging - geen kantine-inkomsten - ook erg veel geld. Daarom is het belangrijk dat onze leden wel hun contributie blijven betalen, willen we als vv Schoonhoven niet in financiële problemen komen.meer »

Nieuwjaarsspeech voorzitter vv Schoonhoven

31 december 15:00  Door de strijd tegen het Corona-virus is er dit jaar helaas geen nieuwjaarsreceptie, een evenement dat altijd een van de hoogtepunten van het jaar is. Langs deze weg wil ik samen met jullie, zoals gebruikelijk, toch even terugkijken op het bijzondere jaar 2020 en vooral vooruitkijken naar 2021.meer »

Contractverlenging Raymond van der Kort

31 december 14:45  vv Schoonhoven en hoofdtrainer Raymond van der Kort hebben overeenstemming bereikt om het medio 2021 aflopende contract met een jaar te verlengen. De samenwerking met Ari Nagtegaal is uitstekend en ook Ari zal volgend seizoen actief zijn als trainer van het 2e elftal.meer »

De onderhoudsploeg ging – en gaat – “gewoon” op de oude voet door.

7 december 7:30  Ondanks de het minder gebruik van het complex vanwege het corona gaan de onderhoudswerkzaamheden gewoon door. Naast het reguliere wekelijkse onderhoud aan de velden en bepaalde opstallen, wordt nu ook specifiek aandacht besteed aan specifieke klussen zoals het schilderwerk van de kleedkamers. De onderhoudsploeg staat bij weer of geen weer paraat op afgesproken tijden om met veel plezier de werkzaamheden uit te voeren.meer »

Voetbalnieuws afgelopen week

14 oktober 20:15  Schoonhoven 1 wint van koploper Hardinxveld, het resultatenoverzicht en wedstrijdverslagen.meer »

Bestuur volgt ontwikkelingen Corona op de voet