Nieuws van het bestuur

Agenda Algemene ledenvergadering 25 oktober a.s.

13 oktober 17:30  Onderstaande agenda voor de Algemene Ledenvergadering van 25 oktober a.s. De stukken zijn vanaf 15 oktober 2021 op aanvraag verkrijgbaar bij Jolanda de Bruijn, secretariaat@vvschoonhoven.nlmeer »

Iedereen verdient een club!!

5 oktober 15:45  Iedereen verdient een plek waar je altijd welkom bent. Waar je jezelf kunt zijn en elkaar sterker maakt. Ongeacht afkomst, kleur, geaardheid, geloof, beperking of leeftijd. Clubs en verenigingen zijn zulke plekken. Van sport, hobby tot kunst en cultuur. En dat moet zo blijven. Daarom helpt Rabo ClubSupport lokale verenigingen met kennis, netwerk en geld. En daarmee hun omgeving. meer »

Save the Date: 25 oktober a.s. ALV

12 september 16:30  25 oktober a.s. vindt de Algemene Leden Vergadering plaats. zet de dag vast in je agenda. Informatie volgt de komende weken via de website.

Systeemfout zorgt voor problemen bij PLUS actie

6 september 19:15  Door een systeemfout is @vvschoonhoven nog niet zichtbaar bij @PlusRechtuyt om punten toe te kennen. Bewaar deze om later te registreren en onze mooie club het steuntje in de rug te geven ! Zodra we in de lucht zijn zullen we dit melden.meer »

In memoriam Cees Versteeg

31 augustus 7:30  Afgelopen week bereikte ons het droeve bericht dat op 21 augustus Cees Versteeg is overleden. We wisten dat Cees sinds kort ernstig ziek was, maar dit kwam voor ons toch heel onverwacht. meer »