Nieuws van het bestuur

Houd ons mooie complex netjes!

24 december 10:00  Ons complex ligt er de laatste jaren netjes bij. Dit gaat uiteraard niet vanzelf. Onze beheercommissie steekt hier veel tijd om te zorgen dat dit ook zo blijft. We kunnen ons complex echter alleen netjes houden als de gebruikers ervan dit ook zorgvuldig gebruiken. De laatste periode zien we helaas dat er veel rommel op ons complex achterblijft en ook is er sprake van vandalisme. Dit heeft al geresulteerd in brandvlekken op ons zo goed als nieuwe kunstgrasveld 3. meer »

Vrijwilligers gezocht voor onze beheercommissie!

24 december 10:00  Onze beheercommissie zorgt er voor dat ons complex er netjes bij blijft te liggen. Ze onderhouden bijvoorbeeld onze kunstgrasvelden, krijten de lijnen van het eerste veld en ruimen de bladeren en het vuil op. Dit zijn maar enkele voorbeelden van de werkzaamheden die ze uitvoeren.meer »

Raymond van der Kort verlaat vv Schoonhoven aan het einde van het seizoen

19 december 13:45  Hoofdtrainer Raymond van der Kort stopt aan het einde van het seizoen na een samenwerking van 5 jaar als trainer van vv Schoonhoven. Beide partijen werken nog altijd prettig met elkaar samen maar zijn gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat het na vijf jaar goed is om eens een andere trainer voor de groep te zetten.meer »

Corona protocol verantwoord sporten

17 november 21:30  Het actuele protocol verantwoord sporten n.a.v. Corona maatregelen per 13 november 2021 meer »

WIJZIGING: Buitengewone Ledenvergadering via Teams

12 november 13:00  Het bestuur nodigt leden en donateurs uit voor een buitengewone ALV op dinsdag 30 november a.s. De vergadering is niet in de kantine, maar online via Teams om 20.00 uur. meer »

Wederom “Terug in de Tijd”

4 november 13:45  Onlangs werd een publicatie uit 2003-2004 herhaald, betrekking hebbend op toen de grote knelpunten ten aanzien van de velden, maar daarentegen floreerde de vereniging óók in enige andere opzichten, waarover als voorbeeld het volgende:meer »

Ton Berg overleden

3 november 7:45  Onlangs hebben we vernomen dat Ton Berg op vrijdag 29 oktober onverwacht is overleden. meer »

Nieuwe ontwikkelingen inzameling oud papier

19 oktober 15:15  Door de Gemeente en Cyclus worden de regels die gehanteerd worden voor het inzamelen van oud papier per 1 november aangescherpt.meer »

Donatie van Zeeuw en Zeeuw

19 oktober 14:45  Onlangs heeft Jeroen de Pater, vestigingsmanager van Ford en occassion-dealer Zeeuw & Zeeuw te Schoonhoven (voorheen Schakel) aan cheque uitgereikt van € 300.meer »

Walking voetbal doneert geld voor jeugd.

19 oktober 14:30  Onder coördinatie van de SWOS wordt er op onze velden op woensdag walking voetbal gespeeld. Dit is ruim 2 jaar geleden gestart maar heeft door Covid natuurlijk enige tijd stil gelegen. Inmiddels is men weer met veel plezier actief en zijn er elke woensdag circa 20 spelers aanwezig. Naast het sportieve gedeelte is hierbij natuurlijk ook het sociale aspect belangrijk.meer »