Nieuws van het bestuur - Schoonhoven

Nieuws van het bestuur

Voorzitter gezocht

28 augustus 9:15  VV Schoonhoven is op zoek naar een nieuwe voorzitter. Interesse? Neem contact op met een bestuurslid van VV Schoonhoven

173x gelezen

LET OP: zet je fiets op slot

5 mei 11:45  De laatste tijd ontvangen we veel signalen van gestolen fietsen bij VV Schoonhoven. Let dus op en zet je fiets op slot eventueel met een kettingslot aan het fietsenrek. Laat ook geen fietsen staan om deze later op te halen.

149x gelezen

Video samenvatting Schoonhoven 1 - De Alblas 1

11 maart 22:00  Een samenvatting van de wedstrijd van ons 1e team tegen de koploper De Alblas.meer »


RIZ Bouw blijft verbonden aan VV Schoonhoven

8 juli 16:15  Ook in het seizoen 2022-2023 zal RIZ Bouw als hoofdsponsor van vv Schoonhoven fungeren. meer »

653x gelezen

SAVE the dates 1 & 2 juli

20 mei 14:45  SAVE the dates 1 & 2 juli - Familiedag VV Schoonhovenmeer »

323x gelezen

Fiks je buurt!!

7 mei 10:15  Heb jij een idee om jouw buurt te verbeteren? Fiks het zelf! Stuur je idee in en wij geven advies en helpen je aan de euro’s die je nodig hebt.meer »

189x gelezen

Houd ons mooie complex netjes!

24 december 10:00  Ons complex ligt er de laatste jaren netjes bij. Dit gaat uiteraard niet vanzelf. Onze beheercommissie steekt hier veel tijd om te zorgen dat dit ook zo blijft. We kunnen ons complex echter alleen netjes houden als de gebruikers ervan dit ook zorgvuldig gebruiken. De laatste periode zien we helaas dat er veel rommel op ons complex achterblijft en ook is er sprake van vandalisme. Dit heeft al geresulteerd in brandvlekken op ons zo goed als nieuwe kunstgrasveld 3. meer »

577x gelezen

Vrijwilligers gezocht voor onze beheercommissie!

24 december 10:00  Onze beheercommissie zorgt er voor dat ons complex er netjes bij blijft te liggen. Ze onderhouden bijvoorbeeld onze kunstgrasvelden, krijten de lijnen van het eerste veld en ruimen de bladeren en het vuil op. Dit zijn maar enkele voorbeelden van de werkzaamheden die ze uitvoeren.meer »

340x gelezen

Raymond van der Kort verlaat vv Schoonhoven aan het einde van het seizoen

19 december 13:45  Hoofdtrainer Raymond van der Kort stopt aan het einde van het seizoen na een samenwerking van 5 jaar als trainer van vv Schoonhoven. Beide partijen werken nog altijd prettig met elkaar samen maar zijn gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat het na vijf jaar goed is om eens een andere trainer voor de groep te zetten.meer »

488x gelezen

Corona protocol verantwoord sporten

17 november 21:30  Het actuele protocol verantwoord sporten n.a.v. Corona maatregelen per 13 november 2021 meer »

787x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!