Nieuws van het bestuur

Agenda Algemene ledenvergadering 25 oktober a.s.

13 oktober 17:30  Onderstaande agenda voor de Algemene Ledenvergadering van 25 oktober a.s. De stukken zijn vanaf 15 oktober 2021 op aanvraag verkrijgbaar bij Jolanda de Bruijn, secretariaat@vvschoonhoven.nlmeer »

29x gelezen

Iedereen verdient een club!!

5 oktober 15:45  Iedereen verdient een plek waar je altijd welkom bent. Waar je jezelf kunt zijn en elkaar sterker maakt. Ongeacht afkomst, kleur, geaardheid, geloof, beperking of leeftijd. Clubs en verenigingen zijn zulke plekken. Van sport, hobby tot kunst en cultuur. En dat moet zo blijven. Daarom helpt Rabo ClubSupport lokale verenigingen met kennis, netwerk en geld. En daarmee hun omgeving. meer »

28x gelezen

Save the Date: 25 oktober a.s. ALV

12 september 16:30  25 oktober a.s. vindt de Algemene Leden Vergadering plaats. zet de dag vast in je agenda. Informatie volgt de komende weken via de website.

71x gelezen

Systeemfout zorgt voor problemen bij PLUS actie

6 september 19:15  Door een systeemfout is @vvschoonhoven nog niet zichtbaar bij @PlusRechtuyt om punten toe te kennen. Bewaar deze om later te registreren en onze mooie club het steuntje in de rug te geven ! Zodra we in de lucht zijn zullen we dit melden.meer »

375x gelezen

In memoriam Cees Versteeg

31 augustus 7:30  Afgelopen week bereikte ons het droeve bericht dat op 21 augustus Cees Versteeg is overleden. We wisten dat Cees sinds kort ernstig ziek was, maar dit kwam voor ons toch heel onverwacht. meer »

119x gelezen

Vacature

8 juni 19:30  Wij bij VVS zijn op zoek naar iemand die de kleedkamers schoon wil maken. meer »

447x gelezen

In memoriam Henk Neven

25 mei 17:45  Afgelopen zaterdag 22 mei ontvingen we als bestuur de droevige mededeling dat Henk Neven is overleden. We wisten dat Henk ziek was en een zware strijd voerde maar dit kwam voor ons toch erg onverwacht.meer »

648x gelezen

Buitengewone ALV “Licht uit, LED aan”

24 mei 22:00  Op 28 april jongstleden vond de Algemene Leden Vergadering plaats met als enige agendapunt het voorstel tot een investering t.b.v. de aanschaf van LED verlichting.meer »

308x gelezen

Terrras kantine blijft (voorlopig) nog gesloten

19 mei 13:15  De versoepelingen m.b.t de Corona-maatregelen staan het toe om vanaf woensdag 19 mei het terras bij de kantine te openen. Hieraan zijn de nodige restricties verbonden, zoals maximaal 2 mensen aan 1 tafel, en in totaal 50 mensen op het terras. Het bestuur acht het verstandig om verdere versoepelingen af te wachten en heeft derhalve besloten het terras te nu nog niet te heropenen.meer »

321x gelezen

Buitengewone Algemene Ledenvergadering

20 april 7:15  Bestel leden. donateurs, Het bestuur nodigt jullie uit voor een, online (Teams), Buitengewone Algemene Ledenvergadering welke zal plaatsvinden op Woensdag 28 april om 20:00 uur meer »

650x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!