Adres & route - Schoonhoven

Adres & route

vv Schoonhoven
Sportpark Het Hofland
Nieuwe Singel 41
2871 AX Schoonhoven
0182-382778

bankrek.nr. NL33RABO0155647989

Vanuit de richting Gouda:
Volg de borden met daarop Schoonhoven. Bij Schoonhoven aangekomen ga je bij de eerste rotonde rechtdoor.  Na een paar honderd meter sla je bij de tweede rotonde rechtsaf. Neem vervolgens de eerste weg links, rijd rechtdoor en na 150 meter zie je aan je linkerhand het parkeerterrein van Sportpark Het Hofland.

Vanuit de richting Rotterdam:
Volg de borden richting Capelle a/d IJssel en daarna de borden met daarop Schoonhoven (N 210). Na het passeren van Krimpen a/d IJssel, Ouderkerk, Lekkerkerk en Bergambacht kom je in Schoonhoven. Ga bij de eerste rotonde rechtdoor.  Na een paar honderd meter sla je bij de tweede rotonde rechtsaf. Neem vervolgens de eerste weg links, rijd rechtdoor en na 150 meter zie je aan je linkerhand het parkeerterrein van Sportpark Het Hofland.

Vanuit de richting Utrecht:
Volg de borden richting Lopik / Schoonhoven. Na het passeren van IJsselstein, Lopik en Cabauw kom je in Schoonhoven aan. Ga bij de eerste rotonde rechtdoor en neem bij de tweede rotonde de 2e afslag naar rechts. Volg de weg voor circa 1 km (je ziet de voetbalvelden aan je linkerhand). Neem bij de derde rotonde de 3e afslag. Neem vervolgens de eerste weg links, rijd rechtdoor en na 150 meter zie je aan je linkerhand het parkeerterrein van Sportpark Het Hofland.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!