Jeugd nieuws

Feyenoord-clinic bij v.v. Schoonhoven op 26 mei!

8 april 7:30  Feyenoord komt op woensdag 26 mei naar v.v. Schoonhoven voor een voetbalclinic. Tijdens een middagvullend programma krijg jij tips en tricks van de trainersstaf van Feyenoord Soccer Schools. De clinic bestaat uit afwisselende trainingsvormen en staat onder leiding van een oud-speler van Feyenoord. Bij deelname is bovendien een uniek trainingsshirt inbegrepen!meer »

28x gelezen

Teamindelingen jeugd seizoen 2021-2022

7 april 12:15  Hopelijk kan er m.i.v. volgend seizoen weer “gewoon” gevoetbald worden. Inmiddels vindt door het huidige jeugdkader (coördinatoren, trainers, leiders) al volop overleg plaats. Medio juni zal een voorlopige, indeling worden gepubliceerd op de website.meer »

184x gelezen

Online FIFA toernooi

24 februari 21:30  Team Sportservice Krimpenerwaard organiseert i.s.m. gemeente Nieuwkoop en Sportstichting Zuidplas de Jeugdfonds Sport & cultuur Cup. Tijdens dit online FIFA toernooi gaan we op zoek naar de allerbeste FIFA spelers. Per gemeente kunnen 100 deelnemers meedoen, het enige wat je nodig hebt is een PlayStation 4 en FIFA. De beste 10 deelnemers plaatsen zich voor de finale.meer »

50x gelezen

Nieuwe lichtinstallatie vv Schoonhoven

10 februari 12:15  Voetbalvereniging Schoonhoven krijgt op en rond haar tweede en derde veld een moderne led verlichtingsinstallatie.meer »

415x gelezen

Online bierproeverij groot succes!

7 februari 15:00  Op vrijdag 5 februari vond de eerste Heineken – Plus Rechtuyt Online Bierproeverij plaats. Op initiatief van Edwin den Toom, die samen met Elbert-Jan Botter en Wim van ’t Hullenaar de huidige barcommissie vormt, is enige weken geleden het idee geopperd om de '3e helft' te laten herleven. meer »

439x gelezen

KNVB wil seizoen afsluiten met KNVB Regio Cup

4 februari 13:45  Na al die maanden wil iedereen dolgraag weer voetballen en de KNVB wil hiervoor alle mogelijkheden benutten. Als blijkt dat het oppakken van de huidige competities geen optie meer is, dan organiseert de KNVB voor amateurverenigingen kleinschalige regionale competities voor het vervolg van het huidige seizoen: de KNVB Regio Cup. (bron KNVB)meer »

221x gelezen

Steun de club, betaal je contributie!

2 februari 12:45  Door de Corona maatregelen zijn we op dit moment beperkt actief. Alleen de jeugd kan trainen en onderling wedstrijden spelen. We missen allemaal de gezelligheid en drukte van en op de club. Deze situatie kost de vereniging - geen kantine-inkomsten - ook erg veel geld. Daarom is het belangrijk dat onze leden wel hun contributie blijven betalen, willen we als vv Schoonhoven niet in financiële problemen komen.meer »

368x gelezen

Contractverlenging Raymond van der Kort

31 december 14:45  vv Schoonhoven en hoofdtrainer Raymond van der Kort hebben overeenstemming bereikt om het medio 2021 aflopende contract met een jaar te verlengen. De samenwerking met Ari Nagtegaal is uitstekend en ook Ari zal volgend seizoen actief zijn als trainer van het 2e elftal.meer »

194x gelezen

Pieten op bezoek bij de jeugd

4 december 12:00  Ondanks Corona hebben de kinderen van de Champions League en JO8 van VV Schoonhoven woensdag 2 december een hele leuke Pieten training gehad! De Sint kon er helaas niet bij zijn, maar des te harder hebben de Pieten met de kinderen getraind. Het was een gezellige training. Alle kinderen hebben aan de Pieten laten zien hoe goed ze kunnen voetballen. Bedankt kinderen en Pieten, tot volgend jaar!meer »

68x gelezen

Jeugd vv Schoonhoven trapt af en toe een balletje

10 november 20:00  Het lijkt misschien of alle activiteiten op ons sportpark stil liggen. Maar niets is minder waar; verschillende jeugdteams van vv Schoonhoven trappen af en toe een balletje op het complex.meer »

136x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!