Jeugd nieuws - Schoonhoven

Jeugd nieuws

Teamindelingen junioren- en pupillenteams definitief

23 juni 14:00  De teamindelingen van de junioren- en pupillenteams zijn definitief bekend. De laatste wijzigingen zullen aan het begin van het seizoen worden aangebracht. Voor sommige teams is de jeugdcommissie nog op zoek naar coaches en trainers. Heb je interesse, meld je aan bij de jeugdcommissie.meer »

398x gelezen

Clinic jeugd veel plezier en rode gezichten

5 mei 11:30  De traditionele clinic georganiseerd door de selectie van VV Schoonhoven werd dit jaar gehouden op 2e Paasdag was een groot succes. meer »

112x gelezen

Instapcursus pupillentrainer/-begeleider

30 april 15:15  Vanuit onze vereniging is al langere tijd bekend dat er bij trainers, leiders en hulpvaardige ouders/ verzorgers behoefte is aan informatie en opleidingen om onze jeugd beter te trainen en begeleiden. Er zijn veel ouders en jeugdspelers die zich enorm inzetten om onze jeugdspelers tijdens trainingen en wedstrijden te begeleiden, maar vaak zijn ze aangewezen op hun eigen ervaringen en/of enthousiasme en ontbreekt het soms aan een duidelijk plan. De behoefte aan meer kennis is dus groot. meer »

302x gelezen

Video samenvatting Schoonhoven 1 - De Alblas 1

11 maart 22:00  Een samenvatting van de wedstrijd van ons 1e team tegen de koploper De Alblas.meer »


SAVE THE DATE - Jeugdclinic 10 april

24 februari 18:30  Na de succesvolle jeugdclinic van vorig jaar zal de selectie van VV Schoonhoven opnieuw een jeugdclinic organiseren voor de jeugdspelers van de VV Schoonhoven. De clinic is voor de spelers van 6 t/m 13 jaar en wordt gehouden op 10 april a.s. , dat is 2e Paasdag. Geef je snel op bij de leider!!meer »

128x gelezen

JO17-1 schrijft ondanks moeizame start geschiedenis

16 januari 19:30  VV Schoonhoven JO 17-1 debuteert in het landelijke divisievoetbal. Een unieke prestatie in de geschiedenis van de voetbalvereniging. In de voorjaarscompetitie, die op 28 januari met een thuiswedstrijd tegen het Harmelense SCH’44 start, gaat het elftal de strijd aan met gerenommeerde clubs als Spakenburg, Sportlust’46 en DOVO. meer »

268x gelezen

De definitieve teamindeling voor de jeugd en JO23-2

5 juli 21:15  De team indelingen zijn definitief gemaakt en met frisse moed kijken wij als vereniging uit naar het nieuwe seizoen 2022/2023. Wat was het fijn om na 2 jaar weer een ‘normaal’ seizoen te kunnen uitspelen. Onderstaand vind je de definitieve teamindelingen voor aankomend seizoen.meer »

368x gelezen

De (aangepaste voorlopig) definitieve teamindeling voor de jeugd en JO23-2

14 juni 17:00  Via onderstaande link zijn de indelingen van de diverse teams voor het seizoen 2022/2023 in te zien. Het is een Excel bestand met diverse tabbladen.meer »

1755x gelezen

Jordi Hak tekent contract bij Sparta

15 februari 8:45  Onlangs heeft Jordi Hak een contract getekend bij Sparta. Hij gaat vanaf volgend seizoen in de JO16 van de jeugdopleiding van Sparta voetballen. Hiermee volgt hij het voorbeeld van zijn jongere broer Wesley die hem al eerder is voor gegaan. meer »

1302x gelezen

Jeugd geniet volop van voetbalclinic!

19 december 14:45  Net voor de nieuwe strenge COVID-maatregelen van het kabinet kon de jeugd van VV Schoonhoven afgelopen zaterdag 18 december jl. zich uitleven bij de diverse voetbalspelletjes die de selectie van VV Schoonhoven had uitgezet op alle drie de velden. meer »

702x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!