Jeugd nieuws

Jordi Hak tekent contract bij Sparta

15 februari 8:45  Onlangs heeft Jordi Hak een contract getekend bij Sparta. Hij gaat vanaf volgend seizoen in de JO16 van de jeugdopleiding van Sparta voetballen. Hiermee volgt hij het voorbeeld van zijn jongere broer Wesley die hem al eerder is voor gegaan. meer »

Jeugd geniet volop van voetbalclinic!

19 december 14:45  Net voor de nieuwe strenge COVID-maatregelen van het kabinet kon de jeugd van VV Schoonhoven afgelopen zaterdag 18 december jl. zich uitleven bij de diverse voetbalspelletjes die de selectie van VV Schoonhoven had uitgezet op alle drie de velden. meer »

Belangrijke info over de clinic van 18 december a.s.

15 december 19:45  Onderstaand belangrijke informatie voor de spelers/speelsters en ouders/begeleiders over de voetbalclinic van a.s. zaterdag 18 december welke door de selectie VV Schoonhoven wordt georganiseerd.meer »

Clinic jeugdvoetbal op 18 december a.s.

11 november 15:00  Door de selectie van VVS worden op 18 december diverse voetbal clinics gegeven voor de jeugd t/m O13. Zet de datum vast vet in de agenda. Je hoort nog bij wie je moet opgeven en hoe laat je aanwezig moet zijn.meer »

VV Schoonhoven zoekt trainers en/of coaches en definitieve indelingen jeugdteams

28 juni 17:15  De team indelingen zijn gemaakt en met frisse moed kijken wij als vereniging uit naar het nieuwe seizoen 2021/2022. Na een minder jaar met alle corona maatregelen, waardoor we helaas snel het huidige seizoen moesten beëindigen gloort er nu licht aan het einde van de tunnel. meer »

Voorlopige teamindelingen jeugd seizoen 21/22

12 juni 8:30  De voorlopige teamindelingen, inclusief kaderleden, voor de jeugdelftallen zijn bekend.meer »

Feyenoord-clinic bij v.v. Schoonhoven op 26 mei!

8 april 7:30  Feyenoord komt op woensdag 26 mei naar v.v. Schoonhoven voor een voetbalclinic. Tijdens een middagvullend programma krijg jij tips en tricks van de trainersstaf van Feyenoord Soccer Schools. De clinic bestaat uit afwisselende trainingsvormen en staat onder leiding van een oud-speler van Feyenoord. Bij deelname is bovendien een uniek trainingsshirt inbegrepen!meer »

Teamindelingen jeugd seizoen 2021-2022

7 april 12:15  Hopelijk kan er m.i.v. volgend seizoen weer “gewoon” gevoetbald worden. Inmiddels vindt door het huidige jeugdkader (coördinatoren, trainers, leiders) al volop overleg plaats. Medio juni zal een voorlopige, indeling worden gepubliceerd op de website.meer »

Online FIFA toernooi