Jeugd nieuws - Schoonhoven

Jeugd nieuws

JO17-1 schrijft ondanks moeizame start geschiedenis

16 januari 19:30  VV Schoonhoven JO 17-1 debuteert in het landelijke divisievoetbal. Een unieke prestatie in de geschiedenis van de voetbalvereniging. In de voorjaarscompetitie, die op 28 januari met een thuiswedstrijd tegen het Harmelense SCH’44 start, gaat het elftal de strijd aan met gerenommeerde clubs als Spakenburg, Sportlust’46 en DOVO. meer »

De definitieve teamindeling voor de jeugd en JO23-2

5 juli 21:15  De team indelingen zijn definitief gemaakt en met frisse moed kijken wij als vereniging uit naar het nieuwe seizoen 2022/2023. Wat was het fijn om na 2 jaar weer een ‘normaal’ seizoen te kunnen uitspelen. Onderstaand vind je de definitieve teamindelingen voor aankomend seizoen.meer »

De (aangepaste voorlopig) definitieve teamindeling voor de jeugd en JO23-2

14 juni 17:00  Via onderstaande link zijn de indelingen van de diverse teams voor het seizoen 2022/2023 in te zien. Het is een Excel bestand met diverse tabbladen.meer »

Jordi Hak tekent contract bij Sparta

15 februari 8:45  Onlangs heeft Jordi Hak een contract getekend bij Sparta. Hij gaat vanaf volgend seizoen in de JO16 van de jeugdopleiding van Sparta voetballen. Hiermee volgt hij het voorbeeld van zijn jongere broer Wesley die hem al eerder is voor gegaan. meer »

Jeugd geniet volop van voetbalclinic!

19 december 14:45  Net voor de nieuwe strenge COVID-maatregelen van het kabinet kon de jeugd van VV Schoonhoven afgelopen zaterdag 18 december jl. zich uitleven bij de diverse voetbalspelletjes die de selectie van VV Schoonhoven had uitgezet op alle drie de velden. meer »

Belangrijke info over de clinic van 18 december a.s.

15 december 19:45  Onderstaand belangrijke informatie voor de spelers/speelsters en ouders/begeleiders over de voetbalclinic van a.s. zaterdag 18 december welke door de selectie VV Schoonhoven wordt georganiseerd.meer »

Clinic jeugdvoetbal op 18 december a.s.

11 november 15:00  Door de selectie van VVS worden op 18 december diverse voetbal clinics gegeven voor de jeugd t/m O13. Zet de datum vast vet in de agenda. Je hoort nog bij wie je moet opgeven en hoe laat je aanwezig moet zijn.meer »

VV Schoonhoven zoekt trainers en/of coaches en definitieve indelingen jeugdteams

28 juni 17:15  De team indelingen zijn gemaakt en met frisse moed kijken wij als vereniging uit naar het nieuwe seizoen 2021/2022. Na een minder jaar met alle corona maatregelen, waardoor we helaas snel het huidige seizoen moesten beëindigen gloort er nu licht aan het einde van de tunnel. meer »

Voorlopige teamindelingen jeugd seizoen 21/22

12 juni 8:30  De voorlopige teamindelingen, inclusief kaderleden, voor de jeugdelftallen zijn bekend.meer »

Feyenoord-clinic bij v.v. Schoonhoven op 26 mei!

8 april 7:30  Feyenoord komt op woensdag 26 mei naar v.v. Schoonhoven voor een voetbalclinic. Tijdens een middagvullend programma krijg jij tips en tricks van de trainersstaf van Feyenoord Soccer Schools. De clinic bestaat uit afwisselende trainingsvormen en staat onder leiding van een oud-speler van Feyenoord. Bij deelname is bovendien een uniek trainingsshirt inbegrepen!meer »