Jeugd nieuws

VV Schoonhoven zoekt trainers en/of coaches en definitieve indelingen jeugdteams

28 juni 17:15  De team indelingen zijn gemaakt en met frisse moed kijken wij als vereniging uit naar het nieuwe seizoen 2021/2022. Na een minder jaar met alle corona maatregelen, waardoor we helaas snel het huidige seizoen moesten beëindigen gloort er nu licht aan het einde van de tunnel. meer »

Voorlopige teamindelingen jeugd seizoen 21/22

12 juni 8:30  De voorlopige teamindelingen, inclusief kaderleden, voor de jeugdelftallen zijn bekend.meer »

Feyenoord-clinic bij v.v. Schoonhoven op 26 mei!

8 april 7:30  Feyenoord komt op woensdag 26 mei naar v.v. Schoonhoven voor een voetbalclinic. Tijdens een middagvullend programma krijg jij tips en tricks van de trainersstaf van Feyenoord Soccer Schools. De clinic bestaat uit afwisselende trainingsvormen en staat onder leiding van een oud-speler van Feyenoord. Bij deelname is bovendien een uniek trainingsshirt inbegrepen!meer »

Teamindelingen jeugd seizoen 2021-2022

7 april 12:15  Hopelijk kan er m.i.v. volgend seizoen weer “gewoon” gevoetbald worden. Inmiddels vindt door het huidige jeugdkader (coördinatoren, trainers, leiders) al volop overleg plaats. Medio juni zal een voorlopige, indeling worden gepubliceerd op de website.meer »

Online FIFA toernooi

24 februari 21:30  Team Sportservice Krimpenerwaard organiseert i.s.m. gemeente Nieuwkoop en Sportstichting Zuidplas de Jeugdfonds Sport & cultuur Cup. Tijdens dit online FIFA toernooi gaan we op zoek naar de allerbeste FIFA spelers. Per gemeente kunnen 100 deelnemers meedoen, het enige wat je nodig hebt is een PlayStation 4 en FIFA. De beste 10 deelnemers plaatsen zich voor de finale.meer »

Nieuwe lichtinstallatie vv Schoonhoven

10 februari 12:15  Voetbalvereniging Schoonhoven krijgt op en rond haar tweede en derde veld een moderne led verlichtingsinstallatie.meer »

Online bierproeverij groot succes!

7 februari 15:00  Op vrijdag 5 februari vond de eerste Heineken – Plus Rechtuyt Online Bierproeverij plaats. Op initiatief van Edwin den Toom, die samen met Elbert-Jan Botter en Wim van ’t Hullenaar de huidige barcommissie vormt, is enige weken geleden het idee geopperd om de '3e helft' te laten herleven. meer »

KNVB wil seizoen afsluiten met KNVB Regio Cup

4 februari 13:45  Na al die maanden wil iedereen dolgraag weer voetballen en de KNVB wil hiervoor alle mogelijkheden benutten. Als blijkt dat het oppakken van de huidige competities geen optie meer is, dan organiseert de KNVB voor amateurverenigingen kleinschalige regionale competities voor het vervolg van het huidige seizoen: de KNVB Regio Cup. (bron KNVB)meer »

Steun de club, betaal je contributie!

2 februari 12:45  Door de Corona maatregelen zijn we op dit moment beperkt actief. Alleen de jeugd kan trainen en onderling wedstrijden spelen. We missen allemaal de gezelligheid en drukte van en op de club. Deze situatie kost de vereniging - geen kantine-inkomsten - ook erg veel geld. Daarom is het belangrijk dat onze leden wel hun contributie blijven betalen, willen we als vv Schoonhoven niet in financiële problemen komen.meer »

Contractverlenging Raymond van der Kort

31 december 14:45  vv Schoonhoven en hoofdtrainer Raymond van der Kort hebben overeenstemming bereikt om het medio 2021 aflopende contract met een jaar te verlengen. De samenwerking met Ari Nagtegaal is uitstekend en ook Ari zal volgend seizoen actief zijn als trainer van het 2e elftal.meer »