Nieuws

Hatelijke nul verdwenen!

13 oktober 21:30  Dit was zaterdag jl. in en tegen Streefkerk het geval. Beide begonnen de wedstrijd met een brilstand onderaan de ranglijst, maar door de eindstand van 2-2 werd dus 1 punt gehaald, weliswaar niet de “volle buit”, maar hopelijk zullen nog vele punten volgen. meer »

41x gelezen

Agenda Algemene ledenvergadering 25 oktober a.s.

13 oktober 17:30  Onderstaande agenda voor de Algemene Ledenvergadering van 25 oktober a.s. De stukken zijn vanaf 15 oktober 2021 op aanvraag verkrijgbaar bij Jolanda de Bruijn, secretariaat@vvschoonhoven.nlmeer »

29x gelezen

Hopelijk geen driemaal scheepsrecht!

6 oktober 9:15  Hiermee doelend op de wedstrijd van van ons 1e team zaterdag a.s. om 14.30 uur uit tegen Streefkerk, dat ook nog puntenloos is. Er wordt natuurlijk ten zeerste gehoopt dat de onzen het zaterdag 9 oktober a.as wel zullen klaren. meer »

102x gelezen

Iedereen verdient een club!!

5 oktober 15:45  Iedereen verdient een plek waar je altijd welkom bent. Waar je jezelf kunt zijn en elkaar sterker maakt. Ongeacht afkomst, kleur, geaardheid, geloof, beperking of leeftijd. Clubs en verenigingen zijn zulke plekken. Van sport, hobby tot kunst en cultuur. En dat moet zo blijven. Daarom helpt Rabo ClubSupport lokale verenigingen met kennis, netwerk en geld. En daarmee hun omgeving. meer »

28x gelezen

Vrijblijvend en kosteloos inloopspreekuur voor sportblessures

19 september 19:45  Iedere maandagavond kunnen de leden van alle sportverenigingen in Lopik en Schoonhoven zich vrijblijvend en kosteloos melden voor het inloopspreekuur sportblessures in de praktijken van Fysiotherapie MTC.meer »

79x gelezen

Save the Date: 25 oktober a.s. ALV

12 september 16:30  25 oktober a.s. vindt de Algemene Leden Vergadering plaats. zet de dag vast in je agenda. Informatie volgt de komende weken via de website.

71x gelezen

Foto’s VV Schoonhoven 1 – WCR 1

5 september 10:00  Op de site een serie foto’s van de eerste bekerwedstrijd van VVS 1 tegen WCR 1 welke teleurstellend eindigde in een 2-2- eindstand in de slotminuut. Jolanda Lehmann (wellicht beter bekend als Jolanda Getrouw) de vaste fotografe van de Jodan Boys was aanwezig op het complex, zij was bereid de door haar gemaakte foto’s te delen met ons voor de website.meer »

95x gelezen

In memoriam Cees Versteeg

31 augustus 7:30  Afgelopen week bereikte ons het droeve bericht dat op 21 augustus Cees Versteeg is overleden. We wisten dat Cees sinds kort ernstig ziek was, maar dit kwam voor ons toch heel onverwacht. meer »

119x gelezen

Competitie- en bekerindeling 1e en 2e team bekend.

2 augustus 16:00  Voor zowel het 1e als 2e team is de competitie indeling bekend gesteld door de KNVB. Waar het 1e vooral wedstrijden in de regio en aan de overzijde van de Lek speelt mag het 2e richting het noorden naar teams in de regio Woerden – Alphen. meer »

307x gelezen

VV Schoonhoven zoekt trainers en/of coaches en definitieve indelingen jeugdteams

28 juni 17:15  De team indelingen zijn gemaakt en met frisse moed kijken wij als vereniging uit naar het nieuwe seizoen 2021/2022. Na een minder jaar met alle corona maatregelen, waardoor we helaas snel het huidige seizoen moesten beëindigen gloort er nu licht aan het einde van de tunnel. meer »

453x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!