Nieuws - Schoonhoven

Nieuws

Algemene Leden Vergadering - vertrek Paul van Schaik als voorzitter

Vandaag, 24 september 9:30  Op 2 oktober a.s. wordt de Algemene Ledenvergadering van VV Schoonhoven gehouden. Het is een bijzondere ledenvergadering vanwege het aftreden van onze voorzitter Paul van Schaik. Paul heeft over een zeer lange periode gefungeerd als voorzitter en zal tijdens deze ALV zijn laatste speech geven met uiteraard een korte terugblik over zijn periode als voorzitter. meer »

13x gelezen

Pank Overbeek overleden

8 september 7:00  Onlangs kregen we het bericht dat weer een oud voorzitter, in de persoon van Pank Overbeek, ons is ontvallen. Naast dat Pank een aantal jaren actief is geweest in de barcommissie (die we destijds overigens nog niet zo noemde) is Pank een aantal jaren voorzitter van onze club geweest. Hij heeft destijds als voorzitter er mede voor gezorgd dat er een nieuwe (en nog steeds huidige) kantine werd gebouwd. Tot de dag van vandaag hebben we hier nog veel plezier van. Wij wensen de nabestaanden van Pank veel sterkte om dit verlies een plek te geven.

163x gelezen

Video samenvatting Schoonhoven 1 - Lekkerkerk 1

3 september 21:30  Video samenvatting van Schoonhoven 1 - Lekkerkerk 1meer »


Voorzitter gezocht

28 augustus 9:15  VV Schoonhoven is op zoek naar een nieuwe voorzitter. Interesse? Neem contact op met een bestuurslid van VV Schoonhoven

173x gelezen

Sam Blommaert overleden

21 augustus 8:45  Vandaag, zondag 20 augustus, ontvingen we het droevige bericht dat Sam Blommaert is overleden. Helaas heeft Sam de strijd tegen zijn ziekte niet kunnen winnen. meer »

287x gelezen

Oud-voorzitter Ad Kooyman overleden

21 augustus 8:45  Onlangs kregen we bericht dat onze oud-voorzitter Ad Kooyman op 83-jarige leeftijd is overleden. Ad was eind jaren tachtig een aantal jaren voorzitter van onze club. Een rol die hij met veel bevlogenheid heeft vervuld na overigens daarvoor ook een aantal jaren als jeugdleider actief te zijn geweest. We wensen zijn zoon Ad en kleinkinderen veel sterkte toe.

222x gelezen

Teamindelingen junioren- en pupillenteams definitief

23 juni 14:00  De teamindelingen van de junioren- en pupillenteams zijn definitief bekend. De laatste wijzigingen zullen aan het begin van het seizoen worden aangebracht. Voor sommige teams is de jeugdcommissie nog op zoek naar coaches en trainers. Heb je interesse, meld je aan bij de jeugdcommissie.meer »

354x gelezen

Webshop VV Schoonhoven op voetbalshop.nl is online!

19 juni 21:30  Vanaf vandaag is het mogelijk om gave VV Schoonhoven Nike kleding te bestellen via onze eigen webshop!meer »

474x gelezen

Toernooi OldStars in Ouderkerk

30 mei 19:30  Kan het nóg passender, een toernooi voor OldStars in "OUDERkerk"! Het kwam voor mij allemaal als een flashback, verzamelen om 09:00 uur, vertrek en aankomst ook allemaal gepland en de opstelling hoor je pas in de kleedkamer! Inmiddels zo'n 60 jaar later, maar nog steeds dezelfde gevoelens, die zijn niet leeftijd gebonden, merk ik! meer »

232x gelezen

Videosamenvatting Schoonhoven 1 - Arkel 1

29 mei 8:15  Videosamenvatting 27 mei: Zaterdag 1 - Arkel 1meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!