Spannende weken voor de C1

21 februari 2016 15:45

C1 thuis tegen VEP C1 in het nieuwe reservetenue.

C1 maakt zich op voor spannende weken
Zaterdag 20 februari speelde de C1 thuis tegen VEP C1 in het nieuwe reservetenue. De komende weken staan een aantal belangrijke wedstrijden op het programma en VEP moest een generale repetitie worden voor de komende wedstrijden.
Het werd tegen VEP 6-0 in een wedstrijd waarin het tempo in de eerste helft niet hoog lag. De afwezigen Max en Mathijn werden natuurlijk gemist en daarbij moest onze eerstejaars C-junior Godwill aansluiten bij de B1. Tarik was vandaag de logische vervanger en zo is ook weer duidelijk geworden dat het met de C-selectie wel goed zit. Tarik ging gemakkelijk mee en liet zien makkelijk mee te kunnen in het niveau.
Met rust stond het 2-0 door goals van Anouar en Niek. Na rust scoorden wij nog 4 keer en was het spel in tempo sneller. VEP beschikte over een ploeg die bleef proberen te voetballen en zullen zeker nog klimmen op de ranglijst. De keeper van VEP hield menige inzetten uit zijn doel en mocht zich gerust tot man van de wedstrijd laten bekronen. Dat hij er 6 uit het doelnet mocht halen was natuurlijk ook een kwaliteit van de C1 spelers. Marouane, Melvin, Niek en Mo scoorden nog.
De C1 van dit seizoen is een team die kan voetballen, wil knokken voor de punten en dit met de nodige teamspirit en techniek doet. Ze gaan een wedstrijd op een sportieve manier in met Warfaces. Dit in thuiswedstrijden altijd met veel toeschouwers, waaronder de technische staf van ons 1e elftal.
De komende weken gaan wij zien waar dit team toe in staat is. Komende week tegen Woerden. Eveneens een mooie en leuke ploeg om tegen te spelen. Dat het nog zwaar wordt is een feit, maar je krijgt ook niet zomaarmiets cadeau.