Mooie overwinning F5

16 maart 2016 14:30

de zesde overwinning op rij nu in Stolwijk

Vanochtend kregen we versterking van keeper Milan, want we waren maar met 6 spelers door griep en een uitje. We hadden er flink zin in uit tegen Stolwijk F4. Na de aftrap viel Stolwijk gelijk aan, we drongen ze direct terug en konden al 5-0 voorstaan na 10 minuten, maar de schoten van Kas (paal), Wesley (paal), Yassir, stuk of 7 corners via Nadir, het bleef 0-0. De bevrijdende goal kwam via onze verdediging naar Wesley naar Yassir die mooi via links inschoot, 1-0. Kort daarna werd Stolwijk gevaarlijk, maar Milan, Mark en Sietse stonden in de 'weg'. Via een corner kwam de 2-0 van Kas. Een snelle counter van Stolwijk verrastte ons, Milan drong de spits nog bijna de achterlijn over, maar hij tikte net de 2-1 binnen. Toen viel het geluk aan onze zijde. 3-1 via een strakke corner van Nadir, die Kas met links afrondde. De 4-1 via een mooie pass van Nadir op Kas. En vanuit een corner Wesley met links de 5-1. Na de rust ging het tempo wat achteruit. We werden nog gevaarlijk via een mooie voorzet van Mark op Yassir, schoten van Kas, Sietse,  Nadir. Kas maakte op z'n 'gemak' de 6-1 (na afloop ging onze topscorer met koorts het veld af, de bikkel). De 7-1 volgde weer door een mooie assist van Nadir op Yassir. De laatste 10 minuten voetbalde we rustig uit met af en toe een kans en Yassir die achterin mocht verdedigen en dat uitstekend deed. De 6e slinger op rij. Volgende week uit tegen de met ons gedeelde nummer 2! Dat wordt spannend!