F5 speelt heerlijke pot voetbal

30 maart 2016 0:30

Fantastisch voetbalweer en een pittige tegenstander

Wat een heerlijke pot voetbal vandaag. Fantastisch voetbalweer, een pittige tegenstander en veel ouders langs de lijn. Onze tegenstander Dilettant begon sterk met druk naar voren en creëerde een corner. Maar onze jongens waren niet onder de indruk van de grote tegenstanders en vlogen naar voren. Er werd goed overgespeeld, breed naar voren en dicht naar achteren. Een goed uitgespeelde counter en mooie voorzet plus intikker van Dilettant bracht een snelle 0-1. Toen waren wij aan zet. Een super kans, mooie voorzet van Yassir op Kas, maar de bal rolde net langs zijn schoen. Toen een mooie lange voorzet vanaf links door Wesley op Kas die in 1x uithaalde, maar de keeper stompte de bal uit de hoek. Toen een uithaal van Kas en vanuit de corner Frank en later een mooi schot van Yassir. De 1-1 hing in de lucht. Helaas was  het al rust,  zodat Dilettant op adem kon komen. Na de rust direct weer de aanval in. We bleven op hun helft voetballen, wat ruimte gaf voor counters. Fedde bleef gelukkig achterin de rust bewaken en af en toe een super redding van Sietse! Uiteindelijk kregen we wat we verdiend hadden, de 1-1, door een mooie voorzet van links naar rechts door Wesley en Kas die prachtig afrondde door in 1x te knallen. Nu hing de 2-1 in de lucht. Helaas werd dat 1-2 door een wat ongelukkige miscommunicatie/situatie van de leiders/spelers waardoor hun spits helemaal vrij stond. Sietse redde nog in eerste instantie, maar het gevaar was te groot. Gelukkig gingen de schouders er weer onder en nu roken we de 2-2. Prachtige schoten van Nadir (op keeper), Wesley (net naast), passje van Amin op Yassir (ook net naast). Uiteindelijk kwam de verdiende 2-2 van de beste cornerspecialist van Schoonhoven, Nadir! Achterin werden counters weer weggewerkt door Mark en Fedde, waardoor we alle aandacht op de 3-2 konden richten. Helaas was de wedstrijd maar 40 minuten, dus de scheids floot af. 2-2. Mooie uitslag van een heerlijke wedstrijd. Wij blijven mooi de 3e positie houden in een super leuke competitie. Na het douchen hebben een aantal van onze spelers nog een 3e helft gespeeld tegen Dilettant in de voetbalkooi. Ook dat werd een gelijkspel. Iedereen een fijn paasweekend en tot maandag op het paastoernooi.