Knibbelweg 16
2761 JE
ZEVENHUIZEN ZH
tel. 0180-631683

Vandaag mochten we aantreden in Zevenhuizen tegen Groeneweg F2. Het was lekker herfstweer met buien aan het begin en een stralend zonnetje aan het einde van de wedstrijd. Direct na het fluitsignaal gingen we volop in de aanval en kregen we onze eerste kans. Groeneweg was echter goed wakker en verdedigde sterk. Ze schakelde snel om en gingen in de tegenaanval. Mark zat er goed tussen en Marnix redde in 2e instantie mooi. Groeneweg veroverde al snel de bal en een aanvaller schoot echt hard en hoog in van afstand: 1-0. Binnen één minuut stond het 2-0, weer door een hard en hoog afstandschot. We waren perplex en wisten even niet wat we moesten doen. Binnen 5 minuten stond het 3-0 door een hard afstandschot vanuit rechts, een prachtige goal van Groeneweg. Groeneweg was in euforie en waren echt fel, terwijl wij nog aan het herpakken waren. Uit een corner werd het ongelukkig 4-0 voor Groeneweg. Eindelijk werden we wakker en namen wij het initiatief over. We gingen weer goed overspelen en gingen de aanval in. We kregen enkele corners en wat schietkansen, maar Groeneweg verdedigde erg goed. Een snelle counter zorgde voor de 5-0. Toen was het genoeg, via een mooie pass van Iris kwam de bal tussen Wesley en Anis, Anis pakte de bal en schoot hem hard en gemikt in de rechterhoek, 5-1. Kort daarna schoot Mark de bal ver naar voren en via een verdediger belandde de bal bij Anis, die zonder aarzelen de verdediger uitkapte en de bal weer keurig inschoot, 5-2. Daarna volgde er wel een kans of 5, Amin, Wesley en Anis mikte of net naast of de keeper zat er goed bij. Ook Groeneweg kreeg meerdere kansen, maar Sami, Mark en Iris stopten de aanvallers of Marnix had een mooie redding. In de rust spoorden onze bevlogen coaches de spelers flink aan, we kunnen dit echt nog keren. Dat was te merken, de 2e helft was voor ons. Direct na de aftrap kregen we flinke kansen, maar Amin en Anis kregen de bal er net niet in, op de paal, net naast, of tegen de keeper. De flow zat er goed in, we gingen zelfs tiki taki doen, via Marnix op Jaya, 1-2tje naar Marnix en dan naar Anis die hem kaatste naar Amin, alleen was het veld een meter te kort om de bal er in te schieten. Achterin bleven Marnix, Iris en Sami de baas, zodat Mark op keep weinig te doen had. De minuten tikten weg, en kans op kans stapelde zich op. Helaas, het zat er vandaag niet in, verloren in de eerste 5 minuten. Eén voordeel, met de huidige stand kunnen we alleen maar klimmen in de ranglijst, wat zeker gaat gebeuren!