FC Oudewater JO9-2  2 - 5  Schoonhoven JO9-2

Waardsedijk 213
3421 NE
OUDEWATER
tel. 0348-561544

Vanochtend lekker in de motregen naar Oudewater. Direct vanaf de aftrap was het voor het publiek duidelijk, we gaan drie punten pakken. De jongens en meiden begonnen namelijk fel en aanvallend. De 1-0 kwam door een hard en hoog afstandschot van Jaya. Onhoudbaar voor de keeper. De druk bleven we opvoeren, waardoor snel de 2-0 kwam. Mooie pass van Wesley op Iris, die keurig en beheerst de bal er in loeide. Daarna kwam vanuit een corner de bal bij Iris die de knie gebruikte voor de 3-0. Bijna nog de 4-0 onderkant lat van Wesley. Verdedigend zat het potdicht met Mark, Amin en Zoey. Kat in het bakkie. Zo dachten publiek en spelers erover. Dus direct 3-1 en 3-2 na rust. Oudewater rook onze passiviteit en denderde door. Ze maakte bijna de 3-3, maar gelukkig zat Anis er dicht op en Zoey met een mooie redding. Iris bracht de rust weer terug door de bal goed van de verdediging af te pakken, op de keeper af te rennen en de bal hard in te schieten, 4-2. De 5-2 volgde door een harde pass van Mark naar voren waar Wesley vrij liep. Die bleef kalm en prikte de bal erin. Daarna nog wat kansen op de 6-2, maar de mooie knal van Amin rolde net langs de paal. Achterin liepen Mark, Marnix en Anis het weer dicht. Toch nog spannend en lekker drie verdiende puntjes!