2871 AX
SCHOONHOVEN
tel. 0182-382778

Vandaag krijgen we Olympia op bezoek. Wie ook komt kijken is de wind en wat voor een wind deze morgen! De vlaggen wapperen en onze paraplu opzetten heeft geen zin.

Roy had dus vooraf al een tactiek: wind in de rug eerste helft, krijgt de tegenstander het moeilijk en sta je met rust al met zes-nul voor. Wat een vooruitziende blik, maar een dingetje... Ruststand klopte niet helemaal.

Al bijna direct na het fluitsignaal (de camera draaide nog niet eens) stond de teller al op 1: Benyamin en direct daar achteraan Liam met de 2-0.

Het is maar goed dat we een app hebben met de tijden want binnen 2/3 minuten viel er steeds een doelpunt:

8.48 uur Nasserdin: 9-0

Keeper Julian ziet het allemaal gebeuren op de andere helft en houdt zich springend warm.

De supporters op de groeps-app schreeuwen om de 10 en die komt ook. Van de voeten van verdediger Dinand. En wat blijkt: het is niet alleen het tiende doelpunt van de dag maar ook nog eens het honderdste doelpunt in deze competitie. Dit feitje werd ons medegedeeld door Peter die zich waarschijnlijk verveelde bij de zwemles J.

Dat is een mooie score om te gaan rusten en wat te drinken.

Vlak na rust maakt Luc de 11e treffer. Wesley maakt er daarna weer 12-0 van. Keeper Ralph vindt het wat saai in zijn doel en wordt door Roy wel terug naar zijn doel gestuurd. Luc vindt 13 wel mooi en een paar minuten voor tijd is het Wesley met 14-0.

BAM! Wat een uitslag en wat is er weer mooi en goed gespeeld.

Volgende week staat de uitwedstrijd om 08.30 uur tegen Sportlust op het programma.