JO9-4 uit tegen Sportlust

30 maart 2017 10:00

ruime winst in Woerden

Sportlust '46 JO9-6                          1 - 10               Schoonhoven JO9-4

2'
7'
Joey van Donselaar (afstandschot)
11'
... (schot)
13'
23'
Wesley Hak (schot)
25'
30'
34'
36'
38'
39'

Sportlust uit!

Het was weer een keer een vroegertje vanmorgen, 07.35 uur TK.
Op naar Woerden en JA ook dit keer moeten de punten weer mee in de tas om aan kop te blijven staan.

Het zonnetje schijnt, tis lente en vanaf morgen weer zomertijd! Daar kan t niet aan liggen. Eens kijken of ze het ook kunnen zonder coach Roy, die een ander team moest coachen in Oostenrijk. Technisch directeur Robert was er ook niet bij maar gelukkig hebben we coach Roeland en interim Peter.

Roeland en Peter lieten de mannen gelijk goed warm draaien. Al voordat de wedstrijd begon waren ze op stoom. Dat vertaalde zich al vlak na het startsignaal in een doelpunt van Luc. Ralph stond op doel de eerste helft.

De volgende kans diende zich aan, maar die belande helaas op de paal. Joey dacht, dat zal ik eens even goedmaken, die gemiste kans en schoot de 2-0 van ver, snoeihard, in het netje van Sportlust. Ook Liam liet zich van zijn goede kant zien en schoot de 3-0 lekker in. Een van de whatsapp supporters vroeg zich af of het niet weer zo'n kansloze uitslag werd....  Dat is de goden verzoeken...  nog geen minuut later, kreeg Ralph een doelpunt tegen. Niet meer doen dus..... Robert...

Rust, tijd voor limo en oppeppende woorden van de coaches! En of dat hielp!
Wesley schoot net na rust de 4-1 binnen! Dat kan ik nog een keer, dacht ie. Hoppa, 5-1 Wesley. De 6-1 schoot Nasserdin keurig in het netje. Doelman Julian had weer weinig te doen in de tweede helft en kon zich in alle rust voorbereiden op de penalty reeks. Luc vond het tijd voor een goaltje en tikte doelpunt 7 binnen. Ralph had de smaak inmiddels ook te pakken en kon doelpunt 8 op zijn naam schrijven. Benyamin werkte hard in het veld!  Net als Dinand, waarbij zelf een reus moeite heeft om langs hem te komen. Wesley kreeg de bal op zijn slof en tikte de 9-1 binnen. Ja, en als je vader de coach is vandaag, dan moet je extra je best doen, dacht Ralph en scoorde nummer 10.

10-1 winst tegen Sportlust.

Next match, thuis tegen Be fair. Voor lekkers bij de koffie wordt gezorgd, aldus Aart.