Schoonhoven JO9-2         2 - 2            Zoetermeer JO9-5

SCHOONHOVEN
tel. 0182-382778

Ze mogen weer aan de bak op een grijze maar niet te koude zaterdagmorgen.
We starten met Zoey op de goal en Wesley als aanvoerder.
Schoonhoven zet direct druk en dat leid al snel tot een schot van Wesley dat gestopt wordt door de keeper. Ook Iris krijgt een kans door haarzelf gecreeerd.
Toch is het zoetermeer dat uit de eerste kans meteen de 0-1 maakt.
Het spel gaat vervolgens heen en weer en dan valt de 0-2. Kans voor Iris maar die vergeet naar haar medespelers te zoeken. Schoonhoven heeft ook weer weinig geluk als een schot van Wesley op de paal beland.

Tweede helft begint met druk van Schoonhoven. Maar de verdediging heeft het lastig en Zoey houdt het team in de wedstrijd met 2 goede reddingen. Amin, Marnix en Mark nemen de controle achterin weer over. Mooie uittrap van Zoey en een uitbraak van Wesley die vanaf eigen helft naar het doel sprint en hard inschiet. 1-2.

Grote kans voor Wesley die de bal niet afgeeft waardoor de bal door de tegenpartij tot corner wordt verwerkt. Na de corner schiet Mark hard in vanuit de tweede lijn en scoort de 2-2.
Zoetermeer krijgt nog wat corners maar wordt niet echt gevaarlijk meer. Schoonhoven krijgt nog kansen via Jaya en Wesley op de 3-2 maar zover komt het niet meer. De punten worden gedeeld. 2-2 eindstand.