Weer winst voor D2 tegen Capelle D3

13 november 2011 16:30

Het was prima dat de trainer Mike bij de wedstrijd aanwezig was, na de adviezen van dinsdag en donderdag kon hij het resultaat zelf zien. Donderdag was de les, “niet op elkaar mopperen”, na een verkeerde actie of pass! Dat werd vandaag goed in praktijk gebracht en het liep, vooral in de eerste helft goed.

De aanvallen van de tegenstander werden goed door ons verdedigd, waarna vervolgens ook de aanval weer ingezet kon worden. Het was dan al na 15 minuten voetballen dat er , uit een corner gescoord werd. Het was leuk om te zien hoe David bezig was positie te kiezen, zijn tegenstander zat hem op z’n lip kon je wel zeggen en volgde David bij elke beweging, maar op het juiste moment maakte hij zich vrij en scoorde uit de goed genomen corner de 1-0. Na 30 minuten spelen diende de 2-0 zich aan, een fraaie diepte pass, van Tom, door het midden bereikte David die zich in een scorend positie wist te brengen en z’n tweede van de dag maakte. Het zag er goed uit, er werd niet op elkaar gemopperd en de volgende aanval werd via Tom over rechts opgezet, hij sprintte met de bal het strafschop gebied in passeerde de keeper met een diagonaal schot en er stond een leuke 3-0 score op het bord.

De tweede helft werd op dezelfde wijze gespeeld, verdediging stond  ook nu weer goed. Het was zelfs nog dat onze Frederiek, de rechter verdediger een paar de kans op 4-0 maar zag twee keer haar inzet gestopt worden. Ook nu werd, net als vorige week, de tegenstander wat harder. Twee keer, binnen 5 minuten moest er verzorging in het veld komen om blessures te behandelen, zelfs een heuse elleboog kreeg Timo te incasseren. Van scoren kwam het echter niet meer, al waren er genoeg kansen. Gefeliciteerd met de overwinning en het laten zien voor elkaar te willen “knokken”.