Hattrick in 3 minuten!

25 april 2012 17:00

E3 speelde op 21 april uit tegen mede koploper Jodan Boys E5. Na een 0-3 voorsprong eindigde de wedstrijd na met 4-3 achter te hebben gestaan in 4-4.
Wat door de teleurstelling van het verspelen van de 0-3 voorsprong een beetje onderbelicht bleef was de hattrick binnen 3 minuten!! van Lars de Jong.

Lars scoorde in de 17e, 18e en 19e minuut. Michael v.d.Dool, vader van E3 speler Rico, heeft toevallig alle 3 de treffers van Lars opgenomen zodat hij de eer kan krijgen die hij verdient:
Bekijk het bewijs op video.

’s Avonds zag Michael op AD.nl een filmpje over een Fins "wonderkind" die precies hetzelfde deed: Bekijk het filmpje.
Lars, die net 11 jaar is geworden, maakte overigens ook nog het 4e doelpunt, Lars is een klasse apart!