11 - 0

CVC Reeuwijk D2

D-Pupillen, D2, 4e klasse 04

16 maart 2013 9:45

Met doelpunten in de 1e helft van: Imad 1x, Coen 1x, Zakaria 1x en Maurits 2x was het met een 5-0 voorsprong relaxed limonade drinken in de rust.
Natuurlijk betekent zo’n stand van 5-0 ook dat de tegenstander niet goed speelde, maar als je daar zelf wel goed spel en inzet tegenover zet lijkt het allemaal wel héél makkelijk, maar de voorsprong was goed en verdiend.
Als er zoveel gescoord wordt zitten er altijd wel een paar combinaties en doelpunten tussen waar je als voetballer graag naar kijkt en later nog eens over napraat.
Vooral de 5-0 was een prachtige dieptepass van Coen op Maurits die zo recht op doel af kon gaan en fraai scoorde.
De tegenstander toonde zich een slecht verliezer door allerlei opmerkingen langs de lijn, ik zal er effe één van citeren: “als vereniging (dat was Schoonhoven dus) moesten ze zich kapot schamen om een vent op te stellen die zich al moest scheren” en dat ging over één van onze spelers!!

De tweede helft werd met dezelfde inzet begonnen en dat het niet uitmaakt hoe groot je bent laat het scoreverloop duidelijk zien: Coen 1x, Zakaria 3x en David 2x mochten scoren en dit zijn niet de grootste spelers van het team.
Op één van de foto’s is ook mooi te zien hoe Zakaria een duel met de keeper aangaat, wat bedoel je met bang…!!
Imad 2x en Maurits 3x mochten allebei ook hun doelpunten weer meepakken waardoor de eindstand op een 11-0 kwam.