B-junioren, B3, Groep 5 06

7 september 2013 14:00

De streek derby tegen Bergambacht stond op het programma.
Vorige week waren er een aantal spelers niet bij en nu was Floris er niet maar Ivo en Sven weer wel.
Wij begonnen slecht aan de wedstrijd de eerste 15 minuten was het Bergambacht die het beste met de kansen omging en ook 2x scoorde uit misschien 4 goede kansen.
Gelukkig pakte we het spel weer op en creerde wij ook meer kansen, een vrije trap werd door Ivo net naast geschoten maar in de 19e minuut schoot hij wel raak.
Schoonhoven ging beter voetballen en kreeg een paar goede kansen om te schieten op doel maar ging allemaal naast of over helaas.
In de 29e minuut was het weer Ivo die een mooie assist kreeg van Falco en de stand was weer gelijk 2-2.
Het spel ging hierna op en neer maar nu was de verdediging wel attent en waren de schoten op doel te slap, maar ook onze vele kansen werden niet goed afgerond.
Ruststand 2-2 maar vergeleken met vorige week waren er nu wel de nodige tips aan de spelers vooral het breed spelen en eerder te schieten.
De 2e helft werd er wel breed gespeeld maar de kansen werden niet benut of de keeper lag in de weg, daarin tegen was het Bergambacht die wel goed met de kansen omging en ook scoorde.
Na dit doelpunt werd Schoonhoven wakker geschut en kreeg heel veel kansen en kansjes.
Falco de kleine spits scoorde bijna met het hoofd, maar het was Ivo die wel scoorde met het hoofd uit een corner (wat volgens zijn vader vrij uniek is).
Nog geen minuut later was het Wouter die scoorde door een assist van Arwin en zo stond Schoonhoven met 4-3 voor.
De jacht op meer goals ging door maar het lukte niet om er nog meer in te schieten wel een paar keer paal of net naast.
Eindstand 4-3 winst en de 3 punten binnen, gezien de gehele wedstrijd ook een terechte uitslag.