...
72'

B-junioren, B3, Groep 4 05

28 september 2013 10:00

De KNVB heeft ons na 4 wedstrijden opnieuw ingedeeld in een hogere klasse een beetje vreemd want tegen de andere koplopers hadden we nog niet gespeeld.
Bij Haagse Hout werd er langs de lijn verteld dat er bij hun in de poule degene hoger waren geplaatst waarvan Haagse Hout juist van had gewonnen !!! een vreemde aktie dus van de KNVB, bezwaar maken heeft toch geen zin dus vroeg uit bed want de wedstrijd was om 10.00uur.
9 spelers waren ruim op tijd maar de andere 4 stonden tot 2x toe bij de verkeerde club en dus werd de wedstrijd 10 minuten later dan gepland begonnen.
Het was al snel duidelijk dat wij moeite hadden met het spel van Haagse Hout en in de 20e minuut was het 1-0.
Schoonhoven toonde veerkracht en Ivo wist te scoren na een mooie steekbal van Mark.
Wij waren nog aan het klappen toen de 2-1 er al inlag door hun lange speler met een mooi schot, binnen 10 minuten daarna was het al 4-1 en gelukkig rust.
Met een aanpassing in de opstelling om meer druk op hun middenveld te krijgen hoopte we dat we ze goed konden afstoppen en zelf ook weer kansen te creeren maar helaas binnen een kwartier was het al 8-1.
Het was Niels die vanuit een corner van Floris met een mooie schot een halve draai uit de lucht de stand op 8-2 bracht.
Maar Haagse Hout was te sterk en de stand werd uiteindelijk door een strafschop(Sevven sloeg de bal uit doel) op 10-2 bracht.
De scheidsrechter kon gelukkig om deze actie wel lachen en Sevven mocht blijven staan.
Het was een eerlijke wedstrijd die goed werd geleid door de scheidsrechter.
Volgende week thuis tegen het eveneens gepromoveerde BVCB en hopelijk een beter resultaat.