3 - 3

Schoonhoven VR1 (zon)

Vrouwen, VR1, Groep 3 12

7 september 2014 14:00

De wedstrijd begon gelijk opgaand. Beide ploegen kregen kansen, een bal van de lijn gehaald bij UNIO, Dorien Hamminga die een paar 1 op 1 situaties goed redde.

Na ruim een half uur spelen nam Fee Bektan Schoonhoven op sleeptouw samen met Marina Hom. Fee Bektan opende zelf de score door de bal droog in de kort hoek binnen te schuiven van buiten de 16. Nog geen 5 minuten later was het weer raak, dit keer was het Marina Hom die scoorde, assist kwam van Fee Bektan. Echter werd het helaas vlak voor de pauze nog 1-2, vanaf onze positie leek het een overtreding op de keepster, maar mensen die het beter zagen zeiden dat de scheidsrechter het bij het juiste eind had.

Schoonhoven startte niet best aan de 2e helft maar vergrootte toch de voorsprong, wederom een assist van Fee Bektan op Marina Hom, die met haar tweede goal voor het hoogtepunt van de middag zorgde door de bal in de verre kruising binnen te krullen. Schoonhoven had daarna kansen op meer, alleen werden de mogelijkheden vaak niet goed uitgespeeld, we dachten dat we vlak voor tijd zaten toen de 2-3 viel. Daar dacht de arbiter van dienst helaas anders over. Er werden in totaal 15 minuten blessuretijd bijgeteld, waarin voor Schoonhoven jammer genoeg nog gelijk er gemaakt, in de 97e minuut werd de eindstand bepaalt op 3-3.

Volgende week spelen de Dames thuis tegen Antibarbari om 13;00 uur.
Ik hoop dan op winst, zou wel een soort revanche zijn op vorig seizoen, succes Dames 1