1 - 7

Schoonhoven JO9-6

F-pupillen, F6, Groep 10 20

20 september 2014 8:45

De dag begint met mist. Nog voordat de wedstrijd begint kunnen we gelukkig het andere doel ook zien. Met onze nieuwe spelers Sem en Sietse zijn we als team helemaal compleet. Vandaag hebben we dan ook voor het eerst wissels. Alle jongens worden vandaag een keer gewisseld. Met Kian in het doel staan we als een huis. Onze jongens zijn vandaag duidelijk de sterkere ploeg. Thomas neemt het voortouw met 0-1 gevolgd door Yassir 0-2 en 0-3. Onze keeper Kian houdt een paar prachtige schoten van de tegenpartij tegen. Met 0-3 gaan we de rust in. De tweede helft staat Niels op het doel. Yassir heeft deze week vast veel geoefend met zijn grote broer, hij maakt 0-4. Thomas vond één doelpunt niet genoeg dus 0-5. De eer van Ammerstol is ook gered 1-5. Thomas maakt 1-6 en Kian moest na de eerste helft ook zijn energie nog even kwijt en maakt een mooi doelpunt 1-7. Je ziet de vooruitgang met de week. Er wordt al goed overgespeeld, dit is natuurlijk dankzij de goede trainingen. Waar zouden we toch zijn zonder die vaders.