Schoonhoven JO9-7

F-pupillen zaterdag, F7, 10e klasse 40L

8 november 2014 8:30

Wat een wedstrijd vanochtend, we roken de overwinning.

We kwamen al gauw op 1-0 voor door een fantastische sprint van Arjenau en een mooi schot in de linkerhoek. @Martijn, we moeten juichen nog gaan oefenen. Beduusd van de voorsprong kon CVC Reeuwijk naar voren sluipen om snel de 1-1 te maken. In de eerste helft waren we zeker de betere met mooie kansen van Frank en Arjenau. Onze topscorer Wesley bikkelde ondanks zijn griep gewoon door, maar moest uiteindelijk toch afhaken.

In de 2e helft werd het al gauw 3-1 voor Reeuwijk, we waren niet helemaal wakker en waren verdedigen wat vergeten,  maar toen kwam Stan en Frank in actie, gevolgd vanuit het trio (Jamie, Milan en Tygo) op het middenveld en kwam er druk naar voren met echt veel kansrijke aanvallen. Frank knalde de 3-2 snoeihard binnen!  En later zijn tweede door even met z'n linkerknietje de bal in het doel te prikken. Die Martijn stampt er flink wat techniek in op de training. Onder luid geschreeuw van de drie coaches en supporters kwam de 4-4 wel in zicht, maar de scheids floot al af. 4-3 verloren, toch een resultaat om trots op te zijn. De thuiswedstrijd is voor ons! Super leuke wedstrijd vandaag! Op naar onze eerste overwinning!