UNIO 1

Mannen zaterdag, 5, 7e klasse 07

15 november 2014 14:30

Door de 3-0 zege van blijft Schoonhoven 5, Oudewater 5 op de hielen.

Schoonhoven domineerde de hele wedstrijd en kreeg voor rust een paar opgelegde kansen.
Het had alleen pech in de afronding. Twee keer werd de paal geraakt.
Een pluspunt was dat de corners heel gevaarlijk waren. In de eerste helft genomen door Stefan van Vugt, na rust door Michiel Rij
neveld.
Uit een van die corners raakte voor rust Sergey Bleyenberg de binnenkant van de paal.
Helaas kon Schoonhoven 5 het overwicht voor rust nog niet uiten in de score.
Beide ploegen gingen met 0-0 de rust in.

Schoonhoven ging na de pauze door met druk zetten, wat al vrij snel leidde tot de 1-0.
Uit een corner van Michiel Rijneveld was er een eigen goal voor nodig om Schoonhoven het duwtje in de goede richting te geven.
Na ongeveer een uur spelen werd het 2-0, wederom vanuit een corner van Michiel Rijneveld was het Sergey Bleyenberg die de bal dit keer wel binnen kopte.
Met nog zo'n 20 minuten te gaan maakte ook Brahim Aklalouch zijn goaltje, wat als spits altijd wel lekker is, ook al was het de 3e.
Voor een spits is maar een ding belangrijk en dat is scoren. Schoonhoven ging na de 3e nog wel opzoek naar meer maar dat lukte helaas niet.
Oudewater won helaas ook met 3-2 van Sportlust, waardoor Oudewater koploper blijft.
Schoonhoven loopt op het doelsaldo van Oudewater er wel 2 in.