Smitshoek B2

B-junioren zaterdag, B1, 1e klasse 10

7 februari 2015 11:00

Steenbergen, A.B.M.

Vandaag moesten we tegen Smitshoek, de uitwedstrijd was een waar doelpuntenfestijn 3-4 winst. Dus dat beloofde wat voor vandaag.
Binnen 5 minuten hadden we er al 2 inliggen, Giorgio rondde keurig af op aangeven van Thijs.
De 2e goal werd gescoord door Joris doordat de keeper een vrije trap van Walter losliet en Joris allert reageerde.
Smitshoek speelde veel de lange bal en uit 1 zo`n bal scoorden ze de 2-1.
We raakten niet in de war en bleven kansen creeren een goed genomen vrije bal van Robbin werd keurig ingekopt door Joris.
Aan het eind van de eerste helft ging Robin in volle sprint richting achterlijn in duel met een verdediger, ze konden niet meer op tijd stoppen en Robbin kwam vol tegen het hek achter het doel.
Robbin kon niet meer verder en moest met Tristan naar de HAP.

De 2e helft was gelijk voor ons, de 4-1 viel al snel Giorgio scoorde op aangeven van Walter.
De 5-1 werd gescoord door de weer in genade aangenomen Allessandro op aangeven van wederom Walter.
We kregen kansen op meer, Jimmy stifte nog een bal op de lat maar ze kregen ook nog wel kansen maar wisten niet meer te scoren wat wij nog wel 1 keer deden door onze aanvoerder en topscoorder Giorgio.

Klasse boys 3 punten en nu zelfs koploper en stevig bovenaan in de 2e periode, wat een begin van de 2e seizoenshelft waar de prijzen verdeeld gaan worden.
Op naar volgende week waar Feyenoord wacht om 13.00 op Varkenoord.