B-junioren zaterdag, B1, 1e klasse 10

7 maart 2015 11:00

Scheidsrechter

Rijken, C.M.

Vandaag speelden we tegen RVVH B1, de koploper in gelijke spelen, uit was het 2-2. Dus het beloofde lastig te worden.

De 1e helft begonnen we sterk wat al snel uitmondde in een aantal mogelijkheden. Onze 1-0 viel uit een hoekschop van Walter die voor de voeten van Ismael viel.

De kansen kwamen nog wel maar wij scoorden de 1e helft niet meer RVVH deed dat nog wel een cornerbal werd slecht weggewerkt en droog ingeschoten 1-1. Dit was tevens de ruststand.

De 2e helft begonnen we sterk wat een goal opleverde van Walter die een aanval opzette met Giorgio die de bal op de paal schoot en de meegelopen Walter kon de 2-1 intikken.

De 3-1 was een sterke actie van Joris die vandaag op het middenveld een goede indruk achterliet, hij soleerde als de beste speler van Barca door de verdediging en scoorde beheerst.

De 4-1 door Walter viel door slecht uitverdedigen.

Allessandro werd goed diep gestuurd en kon een voorzet op maat aan Giorgio geven die beheerst afrondde.

Hierna verslapten we iets en gaven even iets teveel ruimte weg wat RVVH direct afstrafte met een mooie goal onhoudbaar voor Ray. Het slot akkoord werd bewaard voor het laatst, een vlot lopende aanval over meerdere schijven kwam via Robbin bij Gerwin die de bal keurig over de keeper heen lobde 6-2.

Keurige uitslag met bij vlagen echt goed voetbal, klasse weer boys hebben genoten van het mooie weer en mooie voetbal. Strijden & Winnen.