Revanche gezocht op de 17-0 verlies van vorige keer

Schoonhoven JO9-7

F-pupillen zaterdag, F7, 10e klasse 40L

14 maart 2015 11:15

Nu uit tegen Ona F6 in Gouda.
De wedstrijd begon fel en bleef fel. Lange tijd bleef het 0-0, ondanks goede kansen voor Schoonhoven als Ona. Met wat hulp van de scheids kon Ona toch de 1-0 maken. Ook bij de 2-0 weer wat hulp, de scheids had het idee gekregen de scheidsrechterbal 50 meter te verplaatsen naar het doel van Schoonhoven. Toch toegegeven,  Ona was sterker en kreeg de meeste kansen. Dankzij keeper Stan en onze verdediging bleef het 2-0.

De tweede helft kregen onze jongens vleugels. Overtikken en voorzetten, mooie kansen. Uit de corner kwam de bal voor Milan die hem snoeihard inschoot. Al gauw door een hoog schot de 3-1 voor Ona. Maar wij bleven op de helft van Ona drukken waardoor het weer snel 3-2 werd door een prachtig geplaatst schot van Stan. Wat een spanning. We dachten te gaan winnen,  helaas was de feestvreugde van korte duur, want door weer een hoog schot van Ona de 4-2. Mooie kansen voor Suleiman, Jordi, Mark, maar de keeper van Ona hield stand. Tygo keepte er ook nog 2 onmogelijke ballen eruit. Ik denk dat ze het juichen van trotse Moeder Jesca in Schoonhoven hebben gehoord. Zoals eerder gezegd knap gedaan! Volgende week tegen de nummer 1, dus weer flink trainen mannen!