F-pupillen zaterdag, F7, 10e klasse 40L

4 april 2015 8:30

Het moest er een keer van komen. Een off day.
We begonnen tegen de meisjes van Cabauw F4 al niet optimaal. Met 6 spelers in het veld was het flink aanpoten.
Na 10 minuten kwam Suleiman erbij, waardoor we wat meer konden aanvallen. Maar Cabauw was sterk, verdedigde erg goed en ze waren erg fel. Die felheid ontbrak echter bij ons. Lekker kletsen en grassprieten tellen was meer favoriet vandaag, al was het dan ook wel erg koud.
Met rust stonden we verdiend 2-0 achter.

De 2e helft begonnen we sterker, mooie kansen en uiteindelijk een doelpunt voor ons door een mooie treffer van Suleiman.
Daarna zakte we weer terug en kwamen niet echt meer aan spelen toe, terwijl Cabauw maar bleef vechten. Uiteindelijk werd Cabauw voor haar inzet beloond met de 3-1.
Een wijze les voor ons dat inzet wordt beloond.

Maandag kunnen we weer gaan knallen op het paastoernooi.