Gouderak F2

F-pupillen zaterdag, F7, 10e klasse 40L

11 april 2015 8:30

Een mooie voetbalochtend, lekker temperatuurtje en het hele elftal compleet. Vandaag mochten we uitrukken thuis tegen Gouderak F2. Gelukkig konden we 8 tegen 8 spelen, toch was het veel wisselen, maar dat hield iedereen scherp.
We begonnen direct goed met aanvallen. Al snel waren we bij de 1, 2, 3 en 4-0, maar de keeper van Gouderak hield de schoten van Jordi, Suleiman en Frank goed tegen. Mark schoot vanuit de corner op de lat, de bal wilde er maar niet in. Een plotselinge tegenaanval van Gouderak, maar ook die ging er niet in. Na tien minuten nog 0-0. Toen kwam het verlossende schot van Milan na een uittrap van de keeper, 1-0.
Toen kwam de diesel op stoom in het team. Suleiman sprintte weg uit het middenveld en scoorde de 2-0. Jordi slalomde dwars door alle spelers heen en scoorde de 3-0. Milan zag een gaatje en scoorde slim de 4-0. Net voor rust een slalom waar Maradonna jaloers op zou zijn van Jordi, 5-0, zo het doel ingelopen.

In de rust gauw wat drinken.
Stan stond al na 1 minuut in het veld, die had energie over als keeper in de 1e helft.
2e helft afwisselend de keepers Tygo en Milan en de rest aanvallen. Wat mooi was om te zien is dat er goed werd overgespeeld,  uitblinker was Suleiman die goed rechts en links voorzetten gaf. Ook Pim, Wesley, Jamie, Arjenau zagen goed de ruimte en speelden netjes over. Er kwam bijna niks het middenveld door. Al gauw werd het door goed overspel 6-0 door een goed gemikt schot van Frank. Vlak daarna een voorzet van Mark van links op Jordi, 7-0. Jordi had de smaak te pakken en brak veelvuldig uit en werd beloond met de 8-0. Suleiman dacht dat kan ik ook. Een snelle rally naar voren en boem hard in de rechterhoek 9-0. Gouderak speelde ook leuk en kreeg een aantal hoekschoppen. Uit een mooie aanval scoorden ze verdiend de 9-1. Hierna waren wij weer aan de beurt. Van afstand schoot Mark met een mooie krul de bal hoog in de hoek 10-1. Jordi brak uit op rechts en gaf mooi voor, waardoor Stan, die prachtig positie koos, hem in kon tikken, 11-1. Jordi rook z'n 5e doelpunt en maakte deze ook net voor tijd, 12-1.
Heerlijk voetbalochtendje met weer veel publiek van onze trouwe supporters!