2 - 1

ASW JO9-1

Onder 9 zaterdag, JO9-2, 4e klasse 04

4 februari 2017 8:30

Wat een spannende pot zeg vanochtend. Gelijk na de aftrap ging het spel heen en weer tussen ASW F1 uit Waddinxveen en ons wakkere team. Beide ploegen hadden er zin in vanochtend op het echte grasveld. De eerste kans was voor ons, mooie combinatie tussen Wesley en Amin. Wij waren degene die de druk goed opvoerden en creëerden een aantal corners. ASW had een paar pijlsnelle aanvallers, waardoor het zo maar bij ons gevaarlijk werd. Echter Marnix, Mark en Sami pakten elkaars positie goed over, waardoor alle kansen al snel onklaar werden gemaakt. Bij de rust 0-0. Na de rust al snel 2 grote kansen, mooie voorzetten van Anis en Jaya, maar de keeper zat in de weg voor Iris. De coaches wisselden tactisch de verdediging eruit, zodat ASW wat meer kon aanvallen en wij ruimte kregen voor in. ASW kreeg een paar schotkansen, maar gingen gelukkig naast. Wij konden ook snel omschakelen en via een beheerste pass van Anis naar Wesley, die rustig aannam en koel inschoot de verdiende 1-0! Toen kwam ASW weer aan zet, met 2 megakansen, maar de paal en keeper Zoey (prachtige redding) stonden in de weg. De hartslag van de toeschouwers ging flink omhoog. Anis bracht weer rust, door met een prachtige uitbraak de 2-0 mooi in de hoek te knallen. ASW liet de kopjes niet hangen en bleven de aanval zoeken en kregen hun verdiende doelpunt. De laatste minuten werden rustig uitgespeeld door mooi overspelen en aanvallen. Jaya kapte nog een verdediger mooi uit en Anis trof de paal. Het bleef 2-1. Drie punten binnen en een superspannende mooie pot voor de toeschouwers!