4 - 4

Schoonhoven JO9-2

Onder 9 zaterdag, JO9-2, 4e klasse 04

11 maart 2017 8:30

Feller sportlust zet de druk op schoonhoven. Na een paar echte kansen voor Sportlust valt de 1-0 voor hun uit een rommel doelpunt. Schoonhoven krijgt ook kansen en halverwege de 1e helft een mooie diepe pass van Anis naar Wesley die richting de keeper sprint en schiet. De keeper stopt de bal maar Iris was scherp en tikt de rebound in 1-1. Schoonhoven wordt iets feller en krijgt kansen. Schot van Wesley op de lat. Maar de spits Iris laat de volgende kans niet onbenut en scoort de 1-2 vlak voor rust na een assist van Jaya. Sportlust begint toch weer feller aan de tweede helft en krijgt kansen. Een uitbraak van resulteert in een schot dat binnenkant paal en de andere paal raakt en vervolgens in Marnix zijn handen beland. Helaas valt daarna toch snel de 2-2 na een counter van sportlust. Mark heeft zijn handen vol aan die snelle counters. Een uitbraak van Schoonhoven met een mooie combinatie tussen Wesley en Iris resulteert in een mooie kans voor Iris maar helaas redt de keeper. Sportlust blijft feller en scoort snel de 3-2. Mooie aanval op rechts met Amin en Wesley die de bal voor het doel schuift. Iris raakt hem helaas net niet goed en de bal rolt naast. Sportlust blijft gevaarlijk maar een counter van Schoonhoven en Wesley en Iris komen weer voor het doel. Iris komt vrij en maakt de 3-3. En weer een snelle counter van Schoonhoven en Wesley komt alleen op doel af en schiet hard en hoog de 3-4. Het is weer een tandenknarser !!!. Helaas toch weer de 4-4 na een slordige  laatste minuut....
De scheidsrechter fluit direct af. Gelijkspel dus.