30 september 2017 8:30

Opstelling

Schoonhoven JO11-1-Be Fair JO11-1

Hoppa…. En weer winst op de Schoonhovense velden.

Helaas kon de trainer er niet bij zijn vandaag maar gelukkig zitten we in een luxe positie en hebben wij er 2.  Ronald heeft deze pot de leiding en met al zijn kennis gaan we vertrouwen aan de wedstrijd beginnen.

Na een zeer snel doelpunt van Luuk 1-0 was de kop er al af, want de boys denderde er behoorlijk overheen. Kort daarop gaf Souhaib een goede voorzet. De bal kwam in de kluts voor het doel en Be Fair kreeg de bal niet weg. Opeens zat daar een voetje van Jordi tussen 2-0.

De koppies gingen al wat hangen bij de tegenstander en daar maakte Finn heel slim gebruik van. Met een schitterende steekpas zette hij Souhaib alleen voor de keeper en deze Souhaub schoof de bal netjes langs de keeper 3-0.

En nu ben ik mijn verslag kwijt. Mijn dochter komt op schoot zitten en drukt op wissen in mijn telefoon Jen weg zijn mijn aantekeningen van de wedstrijd.

Gelukkig hebben we nog een fanatieke leider die alle gescoorde doelpunten in de app schrijft.

Dat werd op een gegeven moment ook een beetje lastig omdat er een verslag van een ander team doorheen kwam door een ouder die waarschijnlijk nog niet helemaal wakker was hahahaha.

Nu weer terug naar de wedstrijd , het rustsignaal zat er al aan te komen maar daar was ineens Souhaib die de 4-0 binnen kon schieten.

De scheids had de fluit al in zijn mond om voor de rust te fluiten ,maar na een klungelige actie voorin en kwam Be fair met een zeer snelle counter. Onze achterhoede kon hier helaas niet veel meer aan doen en scoorde Be Fair de 4-1. Meteen rust……

Na een bekertje siroop en een scheids wissel stonden ze weer klaar voor de 2e helft. Onze zwarte parel  (Suleiman) die een goeie wedstrijd speelde,  aasde heel de wedstrijd al op een goaltje en kon dat in het begin van de 2e helft waar maken 5-1

Toch kon je zien dat Be Fair beter kon voetballen dan de tegenstander van vorige week, Sportlust. Ze boden meer tegenstand en konden onze zeer goede verdediging inclusief keeper na een verdedigingsfoutje toch nog een keer voorbij komen 5-2.

En dan op t eind van de wedstrijd een vrije trap op een mooie positie voor t doel waar vaak bij andere teams onenigheid bestaat over het nemen van de vrije trap, was dit hier zeker niet het geval. Ondanks dat we 2 echte specialisten hebben gunde ze de bal aan Jordi…..en wat bleek , we hebben 3 specialisten; Hij jankt de bal strak in de kruising 6-2.

Een leuke wedstrijd maar er moet zeker op verschillende punten hard getraind worden deze week voor de kraker die er aan komt.