Sami Bahri (kopbal)

5e klasse 03

3 november 2018 8:30

Op deze koude ochtend mochten onze mannen en dame richting Kamerik voor de 3e competitiewedstrijd.
Al snel zien we dat Kamerik een apart team heeft. Een keeper die een kop groter is dan Roan (!?!) en Marnix die voor het eerst in zijn leven een kop groter is dan zijn tegenstander (!?! x2).. Zoals U gewend bent zoekt U verslaggever dat soort dingen uit en wat blijkt: Beide 10 jaar oud en de kleine smurf is zelfs een maand ouder dan de grote keeper :-)  Wat ook grappig is, is dat beide spelers toch wel de beste van het team zijn van Kamerik.. De keeper zien we in dit verslag nog wel regelmatig terugkomen. De kleine spits iets minder maar dat is de verdienste geweest van Marnix vandaag die hard gewerkt heeft om hem uit te schakelen.

Na 2 minuten zien we de eerste echte aanval van Schoonhoven. Jamie breekt uit en zijn voorzet wordt tot corner verwerkt. Die levert niets op maar direct pakt Schoonhoven de bal weer op en via Jamie op rechts wordt Sami vrijgespeeld en die schiet meteen de 0-1 binnen.

In de 5e minuut het eerste wapenfeit van Kamerik als een diepe bal op de spits van Kamerik wordt gegeven. Roan komt uit en kan pareren maar krijgt de bal niet klemvast. De rebound is ook voor Kamerik maar het doel wordt schoon gehouden door Samuel die het schot blokkeert.

In de 6e minuut weer een rush van Jamie die leidt tot een corner. De corner wordt door Samuel gekopt maar helaas niet richting het doel.
In de 10e minuut zet Schoonhoven een prachtige aanval op als Marnix goed ingrijpt in de verdediging en meteen Anis weg stuurt. Die ziet zijn maatje Sami staan en met een mooie 1-2 zet Sami de hele verdediging van Kamerik opzij. Anis staat voor open doel en rond beheerst af. 0-2

In de 13e minuut een aanval van Kamerik met een diepe bal op de kleine spits. Roan komt op tijd zijn doel uit en grijpt met een luide brul in zodat Marnix weet dat ie kan ophouden met rennen.
In de 15e minuut komt Wesley het veld in en scoort met zijn eerste balcontact meteen de 0-3 met dank aan Jamie en Jaya die de aanval op rechts opzetten en een prachtige voorzet van Jaya.

Een minuut later bijna de volgende als Sami de bal voor het doel geeft en Wesley hard in schiet. De keeper kan de bal echter pareren. Tijd voor de eerste time-out.

Na de time-out is de eerste aanval meteen weer voor Schoonhoven als Wesley voor het doel komt na wederom een prachtige 1-2 met Sami. Weer een hard schot maar weer een mooie redding van de keeper.
Een minuut later wederom een voorzet van Sami en een schot van Wesley maar wederom de keeper die kan redden.

In de 26e minuut een afstandschot van Kamerik en Roan moet zich strekken maar kan de bal stoppen.
Zijn uitrap komt bij Jamie terecht die door speelt naar Wesley. Die schiet maar weer eens op doel maar vind weer de keeper op zijn weg....

Dan valt onverwachts toch de 1-3 als Kamerik met 2 spelers alleen op Roan af kunnen komen. Roan stopt de eerste poging nog maar de rebound beland voor het doel bij de 2e speler die makkelijk kan intikken.

Er wordt een minuut later weer orde op zaken gesteld als Jamie vanaf rechts de bal bij Wesley neer legt. Zijn eerste schot wordt gestopt door de keeper. Zijn tweede schot wordt geblokkeerd door een speler maar wederom valt de bal voor zijn voeten en 3x is scheepsrecht en 1-4.
Vanaf de aftrap neemt Schoonhoven meteen de bal over en Jamie speelt weer Wesley vrij die deze keer in zijn eerste poging de keeper weet te verschalken. 1-5 en dat is ook de ruststand.

Vlak na rust wat pech voor Wesley. Na een mooie passeer actie schiet hij van afstand hard en laag op doel. De bal beland op de paal en stuitert terug in het veld voor de rechtervoet van Wesley. Die probeert nogmaals met zijn "verkeerde" been te schieten en raakt dan de lat.

In de 37e minuut heeft hij wel mazzel als hij vanaf de achterlijn een voorzet geeft voor het doel die via een tegenstander achter de keeper beland. 1-6

In de 39e minuut zetten Anis en Sami samen een aanval op. Anis schiet uiteindelijk op doel maar de keeper weet met een mooie duik te redden. De rebound belandt bij Sami die ook meteen uit haalt maar met een prachtige redding weet de keeper ook zijn inzet te stoppen.

In de 44e minuut zien we nog een prachtig afstandschot van Jamie en een net zo prachtige redding van de keeper van Kamerik. Ook het schot van Jamie uit een corner in de 45e minuut weet de keeper te stoppen.

Vlak voor de time-out wordt het nog wel 1-7 als Duke met een mooie pass Wesley wegstuurt die vervolgens de bal voor het doel legt Anis staat daar helemaal vrij en tikt mooi de bal langs de keeper.

Na de timeout een prachtige aanval van Schoonhoven die uiteindelijk voor het doel beland bij Anis. Die staat met zijn rug naar de keeper en draait om zijn verdediger heen om toch te kunnen schieten op doel. Hij krijgt de bal langs de keeper maar een verdediger kan de bal van de lijn weg halen.

In de 55e minuut merkt ook Anis dat de keeper lastig te passeren is met schoten als hij van afstand hard op doel schiet. Wederom een mooie redding van de keeper.
Dan valt er eigenlijk plotseling toch de 2-7 als de kleine spits vlak voor het doel de bal aangespeeld krijgt en vrij kan schieten. Met een gericht schot is Roan kansloos.

In de 57e minuut wordt Wesley weggestuurd over de as van het veld. Hij schiet meteen op doel maar de keeper weet nogmaals een mooie redding te voorschijn te toveren. De bal valt nogmaals voor de voeten van Wesley en die denkt van dichtbij de keeper dan maar met bal en al het doel in te schieten. De keeper weet met de vuist echter toch ook dit harde schot over het doel te krijgen. Wederom een wereld redding van de fantastische keeper van Kamerik. Zonder hem had het inmiddels 2-13 gestaan ongeveer.....

De einduitslag wordt door Sami op het bord gezet 2 minuten voor tijd. Wesley neemt een corner en legt de bal bij de 2e paal. Daar loopt Sami in en kopt echt prachtig de bal in de kruising. Een prachtig doelpunt voor Sami die welverdiend was na een hele goede wedstrijd van hem vandaag.
3x winst in de competitie uit 3 wedstrijden. Weer geweldig gedaan!