Groep 2 29

14 september 2019 12:30

H.A.M. (Roger) Vrijman

Opstelling

Vandaag tegen FC Oudewater waar we vorig seizoen met 9-2 van hadden verloren. Nu geen competitie maar beker, Oudewater had voldoende aan een gelijk spel en wij moesten winnen. Schoonhoven kwam voor na geweldige aanval aan de rechterkant, via Niek en een geweldige voorzet van Tarik was het Steverink die binnen kopte. Voor wij er erg in hadden stonden we met 1-2 achter. Voor rust wederom een kopbal van Tim die voor de 2-2 zorgde.

De 2e helft werd een spektakel stuk van je welste, 3-2 wederom door Steverink. Een paar minuten later stond het weer 3-3. Intussen zaten we in het laatste kwartier dus tijd voor alles of niets, 4-3 door Niek maar 5 minuten voor tijd bracht Oudewater beide partijen weer op gelijke hoogte dus met nog een paar minuten op de klok werd het alles of niets. Het was Menno S die door de verdediging sneed en de bal teruglegde op de inkomende Anouar die de 5-4 binnen schoot. Door deze overwinning zit JO19-1 in de volgende ronde van de beker.