Assist: Max Peilo

1e klasse 4

28 september 2019 12:30

Opstelling

De eerste helft een overtuigend Schoonhoven met niets te duchten van de tegenstander. Binnen 3 minuten was het Ibi die binnen schoot na goed terug koppen van Job.  In de 6e minuut werd Max diep gestuurd door Niek, Max bedacht zich geen moment en schoot van afstand de 2-0 binnen. Door een kleine onoplettendheid werd het uit een een corner 2-1. Niek kreeg het op zijn heupen en wandelde door de verdediging heen om zelf de 3-1 binnen te schieten. Mooiste goal kwam van de voeten van Robbin die de bal op een presenteerblaadje kreeg van Max, rust 4-1. Na de rust het 1e kwartier overtuigen maar de kansen werden niet benut. DVO kreeg een penalty die gestopt werd door Redouan. Ze kwamen nog wel terug tot 4-3 en hadden geloof in een goed resultaat maar met wat geluk bleven de 3 punten in Schoonhoven.