Schoonhoven JO19-1 laat zien dat ze goed kunnen voetballen en winnen overtuigend

Opstelling Schoonhoven JO19-1

Vandaag naar Groeneweg waar we het moesten opnemen tegen de nummer 2 van de competitie die pas 1x hadden verloren en bij een gelijk spel of bij winst de winterkampioen zouden zijn. Het werd een verrassende middag waarin er maar 1 ploeg aan het voetballen was, Schoonhoven. Groeneweg heeft in de hele wedstrijd 1 schot op doel gehad en verder was het een richtings verkeer. Schoonhoven kreeg in de eerste helft meerdere kansen, een fout van de keeper van Groeneweg werd ingeschoten door Robbin maar deze raakte hem compleet verkeerd maar een alerte Max tikte hem in. Het was Robbin die met een geweldige solo de rechter kant van Groeneweg dol draaide en uiteindelijk goed inschoot, 0-2. Na de rust het zelfde spelbeeld, gecontroleerd voetbal en veel snelheid en beweging bij SchoonhoveN. Bij een goed lopende aanval over links wist Mo de bal terug te leggen op Max die beheerst de bal wist binnen te schieten, 0-3. Schoonhoven kreeg kans op kans maar alleen Ibi wist het doel te vinden toen hij van 30 meter de bal met een lob over de ver uitstaande keeper schoot 0-4. Een mooie afsluiting van de eerste helft van seizoen 2019-2020, op naar de 2e seizoen helft.