VOC JO19-2

1e klasse 4

12 oktober 2019 13:00

Opstelling

binnen 2 minuten op een 0-1 achterstand, echt een lekker begin van de wedstrijd. we kwamen maar niet in ons spel. Slechte passes, laag tempo en dan hebben we het nog niet over de 4 100% kansen. Toch was het wederom Max die de 1-1 aantekende. Kort hierna pakte een counter voor VOC slecht uit, 1-2. Na de rust een ander Schoonhoven die vol op de aanval ging, de bal ging sneller van voet naar voet en de passes kwamen ook aan. Het was Menno S die met een verwoestend schot voor de 2-2 zorgde en eindelijk een doelpunt van hem wat niet werd afgekeurd. Dit doelpunt viel terwijl we met 10 man liepen.  Na een goeie voorzet van Robin was het Ibi die inkopte, de keeper wist deze nog tegen te houden maar de inzet van Marouane niet, 3-2. het was de laatste 10 minuten nog even billen knijpen daar we weer met 10 man stonden maar VOC werd niet meer gevaarlijk.