16 november 2019 15:00

Scheidsrechter

R. (René) Twigt

Opstelling Schoonhoven JO19-1

In de eerste helft was het een richting verkeer, BAB heeft 0 kansen gehad en liet het spel aan Schoonhoven over.
Al met al erg veel momenten en kansen voor het doel en alleen onze links achter Menno den H wist het net te vinden, rust 0-1.
Na de rust ging BAB wat meer druk zetten en de scheidsrechter was licht de grip op de wedstrijd aan het kwijt raken. Schoonhoven was te veel bezig met de scheidsrechter wat resulteerde in een geel kart voor Schoonhoven en ook de gelijkmaker. Dit was de eerste kans voor BAB en gelijk raak.
Schoonhoven bleef druk zetten ondanks 10 man, vlak voor tijd kwam Schoonhoven weer met 11 man te staan en na een goed moment van Anouar schoot hij de bal op de paal en was het Ibi die van dichtbij kon intikken. Schoonhoven wist de 1-2 over de eindstreep te trekken en nam de 3 punten mee naar Schoonhoven. A.s. Woensdag spelen we voor de rijnmondcup tegen 2e divisie Jordan Boys om 20.00 uur in Schoonhoven.