Verdiende en overtuigende overwinning 19-1

Niek Botter (schot)

1e klasse 4

2 november 2019 12:30

Opstelling

binnen 3 minuten zat de 1-0 er in, Job schoot van een kleine 25 meter de bal hard in de rechter boven hoek. Capelle werd van minuut een gelijk achteruit gedrukt. Het was wachten op de 2-0 maar deze viel niet en het was capelle die hard de 1-1 binnen schoot. In de 33 ste minuut schoot Marouane uit een vrije trap met wat geluk de 2-1 binnen en vlak voor tijd was het Steverink die alleen op de keeper liep en deze kansloos liet, rust 3-1.
Het eerste kwartier na rust zag het er nog veel belovend uit maar Schoonhoven wist niet meer het niveau te halen van de 1e helft. Door een aantal geweldige reddingen van Redouan kwamen de tegenstander niet meer terug in de wedstrijd. Door een penalty, die goed werd ingeschoten door Max en een schot van Niek na goede voorbereiding van Steverink liep Schoonhoven uit naar een verdiende 5-1.
volgende week de topper tegen kethel uit Schiedam om 10.30 uur thuis.