Groep 2 15

19 oktober 2019 12:00

P.J.G. (Peter) van Harmelen

Opstelling Schoonhoven JO19-1

het wedstrijd om maar snel te vergeten, gevaarlijkste moment in de eerste helft was een schot van Robin die de paal raakte. Veel slechte passes en veel balverlies. Gelukkig was Haastrecht niet in staat onze fouten af te straffen. In de twee helft viel niets te beleven om een gele kaart na van Marouane die er 10 minuten uit moest. Ook hier wist Haastrecht geen voordeel uit te halen. Na 90 min stond er 0-0 op het scorebord en naar de penalty’s.
voor Schoonhoven scoorden Max, Menno S, Job en Neven. Marouane wist niet het net te vinden. De grote uitblinker was onze keeper Redouan die twee van de 5 penalty’s tegen wist te houden. Een moeizame overwinning maar wel door in de beker.