Max Peilo (kopbal)

20 november 2019 20:00

Opstelling

Vanavond voor de rijnmondcup tegen 2e divisie Jodan Boys 19-1.
JB ging vanaf het begin in hoog tempo spelen en liet ons niet van eigen helft afkomen.
Binnen 5 minuten keken wij al tegen een achterstand aan, 0-1. JB bleef de druk erop houden wat na 30 minuten voor de 0-2 zorgde, we deelde af en toe een speldenprikje uit. Het was Niek die een afvallende bal op de slof nam, 1-2. Vlak voor rust bracht JB het verschil weer naar 2.
In de 2e helft gingen we iets meer naar voren spelen en JB ging in een lager tempo spelen waardoor wij meer ruimte kregen en dus ook kleine kansjes. Toch was de eerste uitval van JB gelijk raak, 1-4. Kort na deze goal werd Tarik aan de rechterkant naar voren gestuurd en legde hem op het hoofd van Max, 2-4. We kregen hierna nog wat kleine kansjes. JB liep in de laatste 10 minuten uit naar 2-6. Een prima wedstrijd van onze kans tegen een 2e divisionist.