Marouane Elkasimi (scrimmage)

1e klasse 2

18 januari 2020 12:00

Opstelling

de 1e wedstrijd na de winterstop tegen Oudewater, we hadden de laatste ontmoeting met 5-4 gewonnen en wisten dat het lastig zou worden.
we kwamen al snel op 1-0 door een geplaatst afstandsschot van Martijn Neven. Een kleine onoplettendheid zorgde voor de 1-1. In de eerste helft hadden Max en Ibi goede mogelijkheden om te scoren maar hier stond steeds een verdediger in de weg.

Na de rust was de eerste kans wederom voor ons maar hij mocht er niet in, eerste aanval van Oudewater was wel raak ent als de tweede kans ook deze was gelijk raak, 1-3. In de tweede helft hadden we erg veel kansen, Niek, Ibi en Max hadden elke keer pech bij de afronding. verdediger eruit en extra spits erin gebracht met nog 25 minuten te spelen. Het was Niek die na goed doorzetten van Tarik de 2-3 binnen schoot. Oudewater bleef gevaarlijk in de uitvallen maar onze verdediging hield goed stand. 1 minuut voor tijd wist Marouane achter de doellijn te werken waardoor we op karakter met een verdiende gelijkspel van het veld gingen, 3-3.