Jo19-1 verder in de beker onder de bezielende leiding van interim-coach Pim

15 februari 2020 14:30

Scheidsrechter

Een hele goeie

Opstelling Schoonhoven JO19-1

Uit naar Florean, de 1e helft was niet noemenswaardig. Erg veel wind en de kansen voor beide partijen was op 1 hand te tellen. Combinaties bij schoonhoven liepen niet, te weinig beweging waardoor er geen verrassingen zaten in het aanvalsspel. Het was Floreant die van de twee aanvallen er 1 wist te benutten, rust 1-0.
Na de rust was schoonhoven heer en meester en had het aan Pim een sterke coach die het team goed wist neer te zetten, Pim kon zelf niet spelen ivm een liesblessure waar veel van de 19-1 spelers last van hebben. 15 minuten voor tijd wist schoonhoven te scoren na een goede rush van Menno S. Die helemaal wist op te rukken naar de 16 meter van Florean, de keeper wist zijn schot nog te keren maar Max was er als de klippen bij om hem in te tikken. Floreant kreeg 3 minuten voor tijd een enorme kans om de 2-1 te scoren maar het was Redouan die met een geweldige redding de bal uit het doel wist te houden. In de aanval die hierna volgde van Schoonhoven kreeg Max de bal en wist hem hard in te schieten. Op dit moment veel geblesseerden en Daan en Martijn Neven liepen nog tegen een terechte gele kaart op. De scheidsrechter was zeker de man van de wedstrijd, floot buitengewoon goed.